Lärare i slöjd inriktning trä och metall till Anneroskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Anneroskolan är en liten F-9 som med cirka 350 elever belägen stadsdelen Dalhem i Helsingborg. Att vi är den lilla skolan ger oss goda möjligheter att bygga goda relationer med våra kunskapstörstande elever. Skolan har ett nära ledarskap och hög andel behöriga lärare.

Som alla andra skolor står vi inför utmaningar, hos oss syns detta i att vi under en längre period presterat under förväntat resultat. Skolan har påbörjat ett förändringsarbete som redan visat resultat och vi strävar att nå ännu längre.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i trä och metallslöjd i årskurs 3-9. Du kommer att tillhöra högstadiets arbetslag där du förväntas ge och ta av dina erfarenheter.  I tjänsten ingår mentorskap för elever på mellan eller högstadiet.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i trä och metallslöjd med goda erfarenheter av din undervisning. Att ha goda planeringar, följa upp din undervisning och vara hängiven i utförandet av denna ser vi som nödvändigt för att arbeta hos oss. Du är en skicklig relationskapare både mot elever, vårdnadshavare och kollegor. För att lyckas hos oss ställer du självklart din undervisning i centrum men förstår också värdet av goda relationer med elever och vårdnadshavare för ett gott lärande.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  221023

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3373

Publicerad:
2022-09-23

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 2

Kontakt

Anders Velin Persson

Birtädande Rektor

phone 0723-629533

email anders.velin.persson@helsingborg.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98

Lärarförbundet Lärarförbundet

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-105494

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se