Lärare i Slöjd Maria Parkskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Maria Parkskolan är en grundskola med årskurserna F-9 samt grundsärskola.
Skolans lokaler är naturskönt belägna i Maria Park i norra Helsingborg. På skolan går totalt 1080 elever. Vår skola består tre skolhus inom området Mariastaden. Skolan ligger i ett idylliskt och grönt område med den stora borggården intill. Stranden och havet har vi på ett skönt promenadavstånd, likaså den pulserande staden.
Hos oss förväntas du som medarbetare vara kreativ och nyfiken. Vi tror på att ta tillvara på den lust och energi som våra elever har. Här kan vi lova dig ett äventyr tillsammans med glada och positiva kollegor!

Arbetsuppgifter

Är du en driven slöjdlärare som söker nya utmaningar? Ta chansen att bli en del av den härliga gemenskapen på Maria Parkskolan i ett kul och utvecklande uppdrag!

Du kommer du kommer i huvudsak undervisa i årskurserna 4-6 och bli en del av våra lärarteam som arbetar tillsammans med elevernas utveckling och lärande. Du erbjuds ett varierat arbete där du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ämnet slöjd. Du samarbetar med övriga pedagoger, föräldrar, elevhälsan och skolledning. Du får som pedagog stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll både i ditt lärarteam och tillsammans med andra slöjdlärare och genom den kompetensutveckling som vi erbjuder.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen samt lärarlegitimation och är behörig i att undervisa i ämnet slöjd. Det är en fördel om du har kompetens att undervisa både i textilslöjd och trä-och metallslöjd. Det är meriterande om du också har behörighet i andra ämnen i kombination med ämnet slöjd.
Du är väl förtrogen med digitala verksamhetssystem och digitala lärverktyg som stödjer elevers lärande.
Du tillämpar ett språk-och kunskapsutvecklande arbetsätt och anpassar din undervisning utifrån elevernas förutsättningar och behov.
Lärarrollen innebär att du har en god förmåga att arbeta tillsammans med andra och i det verka för att utveckla utbildningen genom att synliggöra kvalitet, skapa likvärdighet och med systematik analysera och utvärdera arbetet för att nå en högre måluppfyllelse.
Vill du tillsammans med oss arbeta med våra härliga elever och utveckla deras lärmiljö?
Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  22-12-11

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 23-01-09 eller efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3601

Publicerad:
2022-11-24

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 1

Kontakt

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-10 54 94

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se

Lina Magnusson

Rektor

phone 042-103592