Lärare i slöjd till Anneroskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen 

Anneroskolan är en liten F-9 skola belägen i stadsdelen Dalhem i Helsingborg. Att vi är en liten skola ger oss goda förutsättningar att skapa goda relationer för lärande och utveckling med våra elever. Skolan har en hög andel behöriga lärare vilket ger dig förutsättningar att utveckla din undervisning tillsammans med erfarna och ambitiösa kollegor. Vi har höga förväntningar på våra anställda och vi finns där för våra elever.

Skolans utvecklingsarbete handlar om att lära oss mer om hur vi arbetar med psykisk hälsa. Som lärare är ditt inflytande tillsammans med eleverna en stor del av detta. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnet slöjd i årskurserna 3-9 och vara mentor. Tillammans med slöjdkollegan fördelar ni ämnets delar så att eleverna får den bästa undervisningen utifrån Lgr22. För att lyckas hos oss ingår ett nära samarbete med kollegorna i arbetslaget och med skolledningen. Vi lägger stor vikt vid att dokumentera och följa upp undervisningen i syfte att utveckla lärande och skapa optimala förutsättningar för varje elev.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och behörig i ämnet slöjd. Du är väl förtrogen med Lgr22 och är trygg i din roll som lärare i ämnet slöjd och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Att samarbeta med ditt arbetslag, för att på bästa sätt utmana våra elever att nå målen, är en självklarhet för dig. Du har lätt för att skapa lärande relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero.

Med tidigare arbetslivserfarenheter kan du påvisa dina goda ledaregenskaper. Det är naturligt för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Digitala verktyg används i undervisningen och det är viktigt att du ser digitaliseringens stora potential och utnyttjar denna. Vi ser gärna att du har kunskap och erfaranhet av att arbeta med extra anpassningar och särskilt stöd.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 240428

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: 75%

Tillträdesdatum: 240805

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
5046

Publicerad:
2024-04-02

Omfattning:
Deltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 2

Kontakt

Sveriges lärare Facklig organisation

042-10 54 94

helsingborg@sverigeslarare.se

Birgitta Karlsson

biträdande rektor

0723629526

birgitta.karlsson4@helsingborg.se

Cissi Warntoft

Rektor

cissi.warntoft@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.