Lärare i spanska och engelska åk 6-9 till Anneroskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

 Anneroskolan är en liten F-9 skola med cirka 350 elever belägen i stadsdelen Dalhem i Helsingborg. Att vi är den lilla skolan ger oss goda möjligheter att skapa relation till våra fantastiska och kunskapstörstande elever. Som alla andra skolor står vi inför utmaningar, hos oss syns det genom att skolan presterat under förväntat resultat under en längre tid, något som vi tillsammans på skolan kommer att förändra genom ett strukturerat och uthålligt förändringsarbete.

På skolan har vi ett nära ledarskap och du kommer att arbeta med behöriga lärare i arbetslaget på högstadiet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i engelska och spanska i årskurs 6-9. Hos oss är det extra viktigt att ha god struktur på din undervisning, måna om en nära relation till elever och vårdnadshavare och använda dina kollegor både som ett stöd och att dela erfarenheter med. Det innebär givetvis att din undervisning står i centrum men också att du finns tillgänglig för dina elever i ett engagerat  mentorskap.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i spanska och engelska och har goda erfarenheter av undervisning på högstadiet. Att bygga relationer för att skapa ett gott lärarande är viktiga erfarenheter och färdigheter för att lyckas på Anneroskolan.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Du behärskar olika undervisningsformer och kan anpassa din undervisning utifrån elevernas behov.  Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  221009

Anställningsform: Ferietjänst

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3370

Publicerad:
2022-09-20

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 2

Kontakt

Anders Velin Persson

Birtädande Rektor

phone 0723-629533

email anders.velin.persson@helsingborg.se

Lärarförbundet Lärarförbundet

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-105494

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98