Ansök

Lärare mot fritidshem sökes till Musikgrundskolan Synkopen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Om arbetsplatsen

Musikgrundskolan Synkopen är skolan för alla med ett intresse för musik. Musiken ger ett positivt inlärningsklimat och en större arbetsglädje, den är vårt gemensamma modersmål och skapar samhörighet mellan eleverna i olika åldrar. De äldre eleverna tar väl hand om och stöttar de yngre och atmosfären på skolan är familjär och trygg. Vi har ca 220 elever. Här utvecklas talanger och färdigheter hos elever ifrån förskoleklass till nionde klass.

Synkopen är en grundskola med nationellt upptag. Vi ligger centralt i Helsingborg, vilket gör att vi har nära till allt som staden kan erbjuda att berika undervisningen med och en fantastisk utsikt över Kärnan parken och Öresund.

Vår skola präglas av omtanke, kollegialt lärande och elevens bästa i centrum. Välkommen till oss!

Klicka här för att följa oss på Facebook!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en behörig, driven och utvecklingsorienderande lärare i fritidshem eller fritidspedagog som vill vara med och utveckla och driva vårt fritidshem.

Förutom att vara delaktig i arbetslaget för fritidshemmet kommer du under skoltid arbeta med ett av skolans arbetslag med fokus på att stötta en grupp/klass under skoldagen.

Tillsammans skapar vi framtidskompetenta elever i härlig gemenskap. Vi, precis som du, är trygga i vårt ledarskap, med en förmåga att etablera och utveckla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet i fritidshem och som vill bidra till Synkopens utveckling av undervisningen med dina styrkor och din kompetens. Du kan också ha annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du har vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar barnen oavsett förutsättningar och intresse.

Du är en lagspelare med positiv syn på din omgivning och ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. IKT är en naturlig del av ditt arbete och du vill använda det för att utveckla till något nytt och bättre.

Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Sist men inte minst har du ett formativt arbetssätt och höga förväntningar på barnens förmågor.

Du är väl insatt i läroplanen för fritidshem samt att planera och genomföra arbetet därefter och vill vara med och utveckla verksamheten till att ligga i framkant för att möta morgondagens krav.

Har du musikalisk erfarenhet är det ett plus.

Du har erfarenhet av och gärna utbildning gällande NPF. Du vill vara med och utveckla vår verksamhet för att vi bättre ska möta de behov som finns på individ- och gruppnivå i verksamheten. 

Övrig information

Sista ansökningsdag:  201115

Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 210112 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 1 år med möjlighet till förlängning

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{