Lärare till mellanstadiet på Kattarps skola

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Kattarps skola ligger centralt i byn i den norra delen av
Helsingborg. Skolan har drygt 130 elever och är en enparallellig F-6 skola med hög andel legitimerade lärare.

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss cirka 15 minuters promenad från skolan. Kattarp är en by som växer med planerad nybyggnation av både lägenheter och hus samt utbyggnad av dubbelspår av järnvägen. I takt med detta växer också skolan och elevantalet har ökat de senaste åren. Vi söker nu en vikarierande lärare till mellanstadiet då en av våra lärare sökt nya utmaningar.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa i ämnena idrott och musik, främst i årskurs 4-6 samt de samhällsorienterade ämnena i årskurs 4 under vårterminen. Om du har lärarlegitimation kan det finnas möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning från höstterminen 2022.

Du ingår i arbetslag 4-6 där också samplanering med kollegor är en del av ditt arbete. Nuvarande lärare har mentorsskap i årskurs 5 vilket kan bli aktuellt för uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för pedagogiskt arbete och letar efter en arbetsplats där undervisningen står i centrum!

Det är önskvärt om du som söker är exminierad lärare eller läser på lärarutbildningen med inriktning mot årskurs 4-6 och om du har tidigare erfarenhet från att undervisa i grundskolan.

Är du nyutexaminerad finns det goda möjligheter till stöd och mentorskap från engagerade och erfarna kollegor. För att trivas och lyckas hos oss krävs det att du är mål- och resultatinriktad samt att du, precis som vi, är väl förtrogen med att arbeta med digitala verktyg i undervisningen.

Det är ett krav att du utrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du är en engagerad medarbetare som har förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till
gruppens möjligheter. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta och ett professionellt bemötande till alla du möter. Du är nyfiken på andra och bjuder gärna på dig själv.

Låter det intressant?

Då är du välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  211205

Anställningsform: Tidbegränsad anställning

Omfattning: Heltid, 100%

Tillträdesdatum: 210110 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 210110-210616

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2206

Publicerad:
2021-11-11

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 1

Kontakt

Cindy Martinsson

Rektor Kattarps förskola och skola

phone 042-10 63 02

email cindy.martinsson@helsingborg.se

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-10 54 94

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se