Leg psykolog till Elevhälsan

Vi utökar vår redan starka psykologgrupp med två tjänster, välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Som psykolog hos oss ingår du i psykologgruppen tillsammans med ca 20 kollegor i en verksamhet där elevernas bästa, kollegialt samarbete och problemlösning står i fokus. Du arbetar med ett gott kollegialt stöd och har en närmsta chef som är utbildad psykolog. I eht samverkar du med de andra professionerna i arbetet med att gynna villkoren för elevernas hälsa, lärande och utveckling. Just nu söker vi ytterligare två psykologkollegor, en med placering i grundskolan och en med placering på gymnasiet. Båda tjänsterna är på heltid. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med mycket goda möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet av elevhälsa är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bedömning av faktorer som påverkar barns och ungas inlärning, på individ-, grupp- och skolenhetsnivå och även erfarenheter och kunskaper kring barns och ungdomars villkor och utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Viktigt för att trivas hos oss är att du är en skicklig lagspelare och har ett hjälpsamt förhållningssätt. För att arbeta som psykolog i skolan krävs också att du är skicklig på att självständigt organisera ditt arbete.

Just nu rekryterar vi till två olika tjänster då vi utvecklar och breddar vårt arbetssätt.

Den ena tjänsten är som psykolog på gymnasiet. Tillsammans med kollegorna inom området kommer du att vara med och utveckla psykologarbetet och det gemensamma elevhälsoarbetet på Helsingborgs stads gymnasieskolor.

Den andra tjänsten är i ett av våra grundskoleteam. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för ett begränsat antal elevhälsoteam, samt även samarbeta med kollegorna i psykologgruppen och vara med och utveckla det gemensamma elevhälsoarbetet.

Att jobba i Helsingborgs stad

Vill du vara med och skapa en bättre stad tillsammans med helsingborgarna? Då ska du jobba i Helsingborgs stad. Här kan du använda din kreativitet och drivkraft till att göra livet lättare och tryggare för våra invånare, besökare och näringsliv. Tillsammans med nyfikna och hjälpsamma kollegor gör du skillnad i människors liv, båda idag och i framtiden. Ett bra jobb idag, en bättre stad imorgon.

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba i staden.

Sista ansökningsdag: 2024-08-15

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
5352

Publicerad:
2024-07-05

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Elevhälsan

Kontakt

Lena Fahlén

Enhetschef

lena.fahlen@helsingborg.se

Fredric Borgman

Facklig representant för psykologförbundet

0703-33 00 19

fredric.borgman@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 — 17.00

Torsdag: 08.00 — 18.00

Fredag: 08.00 — 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.