Ansök

Livsmedelsinspektör

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Var med och skapa ett Helsingborg som blir ännu mer attraktivt för medborgare och företag, och som ligger i framkant i miljöfrågor! Miljöförvaltningen arbetar för att skydda människors hälsa och miljö genom tillsyn, kontroll, miljöövervakning, miljöstrategiskt arbete och rådgivning. Vi är en förvaltning med spetskompetens och hög professionalitet. Vi är omkring 55 medarbetare och finns i centrala Helsingborg. Vi söker nu en erfaren livsmedelsinspektör till livsmedelsavdelningen. Vill du arbeta med engagerade kollegor i en stad som för tredje gången i rad blivit utsedd till Sveriges bästa miljökommun är du rätt person för oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med kontroll inom livsmedelslagstiftningens område. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra kontroller på livsmedelsanläggningar, utreda anmälningar samt ge information och råd till företagare. Arbetet innebär att du har mycket kontakter med verksamhetsutövare och deras personal.

Vi söker dig som är öppen, nyfiken och modig och vill vara med och utveckla detta arbete.

Kvalifikationer

Du har examen från relevant högskoleutbildning inom livsmedelsområdet som till exempel livsmedelsingenjör, livsmedelsagronom, kostvetare, miljö- och hälsoskyddsinspektör eller liknande utbildning med livsmedelshygienisk inriktning.

För tjänsten krävs erfarenhet av arbete med livsmedelskontroll. Vana från arbete i livsmedelsbranschen är meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är en serviceinriktad, resultatinriktad och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du gillar att ta ansvar och har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Arbetet kräver att du har körkort för personbil.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 

25 september 2020, urval sker kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: vikariat

Omfattning: heltid

Tillträdesdatum: Snarast

Varaktighet: 6 månader med möjlighet till förlängning.

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{