[Logoped sökes till Centrala Elevhälsan]

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål. Vi har ett fokus på främjande- och förebyggande arbete. Genom att tidigt upptäcka elever i behov av stöd så bidrar vi till att skapa miljöer som främjar elevens lärande, utveckling, hälsa och hjälper eleverna att nå utbildningens mål. Genom en samlad elevhälsa, tvärprofessionellt samarbete och en tydlig systematik får vi elever att lyckas i skolan och elever som mår bra.

Centrala Elevhälsan är en stor avdelning med ca 150 medarbetare så här finns det stora möjligheter till ett tvärprofessionellt samarbete med många olika yrkeskategorier som verkar inom skolan.

Länk till att läsa mer om oss:

Arbetsuppgifter

 Som logoped inom den centrala Elevhälsan i Helsingborg arbetar du med elever i de lägre årskurserna. Du gör bedömningar och ger språklig träning enskilt eller i samarbete med pedagog. Genom regelbunda uppföljningar följer du elevers språkutveckling. Och du till skolpersonal ger du återkoppling och rådgivning/handledning. I arbetsuppgifterna ingår även att hålla i kompetenshöjande insatser såsom kurser och föreläsningar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng om 5 logopeder på centrala Elevhälsan

Anställningen är ett graviditetsvikariat

Kvalifikationer

Du är legitimerad logoped. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att handleda, ge konsultation samt att utbilda personalgrupper liksom erfarenhet av logopediskt arbete med barn/elever med tal-och språkstörningar i grunskolan.

God organisationsförmåga, förmåga att arbeta i grupp såväl som förmåga till självständigt arbete krävs.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  [ 211205]

Anställningsform: [Visstidsanställning ]

Omfattning: [ 100 %]

Tillträdesdatum: [220110 ]

Varaktighet: [221231]

Antal tjänster: [ 1 ]

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2207

Publicerad:
2021-11-10

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Elevhälsan

Kontakt

Charlotte Erngren

TF Enhetschef

phone 0722-172952

email charlotte.erngren@helsingborg.se

Anna Kember

Facklig företrädare SRAT

phone 0729-747874

email anna.kember@helsingborg.se

Magdalena Ebeline

Facklig företrädare: SRAT

phone 0708-732755

email magdalena.ebelin@helsingborg.se