Måltidsinnovatör

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3500 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv. 

MatOmsorg

Vill du jobba med människocentrerad och behovsdriven innovation? Är du nyutexaminerad kock, logistiker eller processledare? Eller något helt annat? Då har vi en utmaning till dig!

Kungshults tillagningskök lagar 700 luncher och 600 middagar varje dag. Måltiderna levereras i ca 50 transportskåp, i mängder av kantiner och det finns stora krav på hanteringen att ta hänsyn till. Eftersom måltiden är central i omsorgen, både ur fysiologisk synvinkel såväl som själslig, så behöver det fungera bättre än bra. Vi har en hög kundnöjdhet, och jobbar med såväl testrätter och har en process för återkoppling, men det finns utrymme för nya tag.

Vi söker en driven person som vill förbättra matupplevelsen för våra kunder. Du kommer både att känna på skaven på riktigt, få en relation till både boende och medarbetare och utifrån det utveckla lösningar på de problem som du stött på. Matomsorg driver fyra kök men du kommer att utgå från Kungshult.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha din placering på köket på Kungshults tillagningskök och på halvtid arbeta som måltidsbiträde. Du kommer att få hjälpa till med alla delar i arbetet med att planera, tillaga, hantera och administrera hundratals måltider varje dag. Den andra halvan arbetar du med att förbättra matupplevelsen för våra kunder och arbetsmiljön för våra medarbetare. Som måltidsinnovatör tar du med dig det du hittar i det dagliga arbetet och förbättrar det. Här är det viktigt med brett synsätt, lösningsfokusering, nyfikenhet och mod att våga testa och göra fel.

Din första utmaning blir att hitta ett effektivare system för att löpande fånga och kommunicera tillbaka olika aspekter av måltidsupplevelsen. Kanske till och med digitalisera vissa arbetsmoment som skapar ett effektivare kök?
Du har mycket stor frihet att utforska utmaningen och utveckla lösningar.

Till din hjälp har du tillgång till förvaltningens innovationsteam, deras verktyg och de kommer ge coachning och stöd i ditt utvecklingsarbete. Du kommer att rapportera direkt till innovationsrådet på Kungshult. Du kommer få en unik förståelse för våra kunders behov i vardagen och bli en spjutspets i vårt innovationsarbete.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjlighet till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten.

Kvalifikationer

Du behöver vara social, uppmärksam, trivas att arbeta i grupp, initiativrik, arbetsvillig och genuint intresserad av de som vi är till för. Samtidigt driver du projektet framåt och vill se resultat. 

Att du kan bygga nätverk med andra aktörer både inom staden och externt kommer också att vara viktigt. I Helsingborgs stad pågår många digitala innovationsprojekt, här finns mycket inspiration att hämta.

Har du ingen kunskap inom vård- och omsorg? Ingen fara – vi utbildar nästan tusen vikarier varje år så vi kommer att lära dig det du behöver veta. Det viktigaste är att du har med dig din kompetens och dina idéer.

Meriterande är att du har

… någon form av köksutbildning

… tidigare erfarenhet från arbete inom storkök

… förståelse för vad behovsdriven innovation är.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2022-01-31 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 6 månader

Antal tjänster: 1

Tjänstern kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så sök redan idag, löpande urval sker. 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2368

Publicerad:
2021-12-22

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Daniela Cartes Fernandez

Chef kommunikation och innovation

phone 070-831 92 08

Jenny Håkansson

Kostchef

phone 0732-31 15 55

Johan Müllern-Aspegren

Innovationsledare

phone 0736-50 97 16