Ansök

Miljöinspektör

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Var med och skapa ett Helsingborg som blir ännu mer attraktivt för medborgare och företag, och som ligger i framkant i miljöfrågor! Miljöförvaltningen arbetar för att skydda människors hälsa och miljö genom tillsyn, kontroll, miljöövervakning, miljöstrategiskt arbete och rådgivning. Vi är en förvaltning med spetskompetens och hög professionalitet. Vi är omkring 60 medarbetare och finns i centrala Helsingborg. Vi söker nu en miljöinspektör till miljö- och hälsoskyddsavdelningen. Vill du arbeta med engagerade kollegor i en stad som för fjärde gången i rad blivit utsedd till Sveriges bästa miljökommun är du rätt person för oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med tillsyn inom miljöbalkens område med inriktning främst mot miljöskydd. Arbetsuppgifter kommer att bland annat att vara tillsyn på miljöfarlig verksamhet. Beroende på vem du är som söker kan det bli aktuellt med att ingå i vår servicegrupp som arbetar med olyckor/utsläpp eller i vårt arbete med myndighetssamverkan. Vi söker dig som är öppen, nyfiken och modig och vill vara med och utveckla vårt arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad miljöinspektör eller har examen från en annan högskoleutbildning som kan anses likvärdig. För tjänsten vill vi att du har erfarenhet av att arbeta med tillsyn av miljöfarlig verksamhet. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är en serviceinriktad, resultatinriktad och utåtriktad person som är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet kräver att du har körkort för personbil.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  9 november 2020

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{