The application period for this reqruitment has ended.

Musiklärare sökes till Tågaborgsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Tågaborgsskolan ligger mitt i charmiga centrala Helsingborg Här går ca 570 elever från årskurs F-9. Vi erbjuder en arbetsplats i nybyggda och kreativa lokaler tillsammans med kollegor som vill på riktigt! Vår utgångspunkt är att framtiden kommer att se annorlunda ut. Som medarbetare hos oss är du med och ger våra barn och elever förutsättning att möta framtiden. Det kräver nytänkande arbetssätt, mod och engagemang och att du arbetar med omvärlden som utgångspunkt.

Tågaborgsskolan har extra fokus på entreprenöriellt lärande, formativ undervisning och bedömning, förebyggande elevhälsoarbete samt digitalisering. Alla elever har en egen enhet, Ipad eller Chromebook.

På Tågaborgsskolan anpassar du din undervisning till elevernas olikheter och det är viktigt för oss att stärka varje elev så de utvecklar sina kunskaper och förmågor på bästa sätt. Vi arbetar ämnesövergripande som ett sätt att uppnå måluppfyllelse. Tågaborgsskolan har ett lokalt kollektivavtal som innebär en utökning av den arbetsplatsförlagda arbetstiden till 40 timmar i veckan och förtroendetiden blir då 5 timmar i veckan. En löneutökning kompenserar förändringen.

Är detta utmaningar som driver dig är du varmt välkommen till oss på Tågaborgsskolan!

Arbetsuppgifter

På Tågaborgsskolan har vi ett entreprenöriellt förhållningssätt. Skolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete, där du som driven musiklärare får vara delaktig i vårt fortsatta arbete för att skapa framtidens skola!

Vi söker en duktig och driven musiklärare som vill arbeta mot en högre måluppfyllelse för våra elever! Tillsammans med kollegor reflekterar du för att synliggöra lärandet och skapa förutsättning för rätt upplevelser och utmaningar för eleverna.

I ditt dagliga arbete kommer du vara en viktig del i vårt team som varje dag möter våra elever och skapar goda relationer i alla möten.
Tillsammans med dina kolleger arbetar du med att hitta strategier för att nå varje elev och stärka dem i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling. Du deltar i utvärdering och utveckling av skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad och inspirerande lärare med behörighet i musik!

Du är lyhörd och fokuserar på barnens kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på. Vidare är du kreativ och drivs av att utveckla barn och ungas talanger.

Ditt arbetssätt präglas av att vara lösningsfokuserat och du leder ditt eget arbete och levererar till hög kvalité. Du är målinriktad och vill att både du och dina elever ska lyckas. Du samspelar med dina kollegor men är även bekväm att arbeta självständigt.

Du har ett intresse och nyfikenhet av skolutveckling och att driva utvecklingsprojekt. Modern och digital teknik är ett viktigt val i din roll som pedagog och att du använder digitala hjälpmedel som verktyg för kunskapssökande, pedagogisk dokumentation, kommunikation, skapande och lärande. Vi arbetar även mycket i – G-suite (GAFE).

Du trivs med att arbeta med människor och visar intresse samt förståelse för andra. Du tar initiativ, accepterar nya idéer och är en lyhörd person som visar respekt och skapar gärna en god laganda.

Vi tillämpar löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF