Nu söker vi en digitalt intresserad administratör

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Drivs du av möjligheten att få använda alla dina färdigheter som administratör? Nu söker vi en proffsig och digitalt intresserad administratör till Bemanning och rekryteringsenheten.

Enheten är en del av förvaltningens HR-avdelning. Vårt uppdrag är att stötta våra verksamheter genom att leverera professionellt stöd utifrån ett helhetsperspektiv. Vi är totalt 22 medarbetare som har roligt på jobbet samtidigt som vi levererar resultat. Förutom dessa trevliga kollegor har vi ibland hund på kontoret och vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt i staden. 

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som administratör hos oss får du ett brett och utmanande arbete som ställer stora krav på engagemang, bemötande och professionalism. Tillsammans med dina administratörskollegor är du ett internt stöd för Bemanning och rekryteringsenheten men arbetar även som ett stöd för bland annat verksamhetsnära chefer och administratörer samt besökare i våra lokaler.

I ditt uppdrag ingår att sköta administrationen kring de cirka 700 vikarier vi anställer varje år, vara ett stöd i frågor gällande LAS, ansvara för inköp och hantera frågor som rör vår lokal samt vara behjälplig i att bemanna vår reception. Du kommer även att arbeta med att utfärda och sköta administrationen kring de SITHS-kort som används i staden samt vara behjälplig med att ge support till användarna.

Du kommer att arbeta i flera olika stödsystem, och för oss är det viktigt att du har ett intresse för och en vilja att använda dina digitala kunskaper för att utmana oss i existerande manuella arbetssätt för att möjliggöra den digitala utvecklingen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom personal/HR, ekonomi eller administration eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete, gärna med HR-relaterade uppgifter.

Det ställs höga krav på dig som administratör och för att lyckas i uppdraget behöver du trivas i en roll där du får vara ansiktet utåt för vår verksamhet och leverera service på en hög nivå samt skapa och bibehålla goda relationer. 

Det är viktigt att arbetet utförs med eget driv, att du är flexibel och att du trivs väl med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är van vid att arbeta i olika digitala system och program och drivs av att få utveckla och effektivisera egna processer.

Mycket av ditt arbete behöver kommuniceras på ett tydligt och pedagogiskt sätt, varför det är viktigt att du kan förmedla information både i tal och skrift. Tjänsten kräver att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo där det pågår flera parallella arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som administratör i en kommunal stödfunktion, har erfarenhet av att utfärda SITHS-kort samt har arbetat med våra stödsystem som exempelvis Medvind, Winlas och Personec P. 

Vi ser fram emot att hitta en positiv medspelare till vårt härliga team!

Övrig information

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Urval sker löpande så vänta inte med att inkomma med din ansökan.

Din ansökan betraktas som ett arbetsprov. Redan där ser vi dina färdigheter inom administration. Du har skrivit ett aktuellt och informativt CV och i ditt personliga brev berättar du kort om varför du vill arbeta just hos oss, vad du gör nu och vad du kan. Genom att presentera dig själv i text på ett tydligt, strukturerat och proffsigt sätt har du möjlighet att gå vidare i processen eftersom du visat att du har flera av de färdigheter som är viktiga i tjänsten.

Sista ansökningsdag: 2023-12-10

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
4687

Publicerad:
2023-11-20

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Marion Vetterlöv

Enhetschef

marion.vetterlov@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.