The application period for this reqruitment has ended.

Nu söker vi HSL-personal

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Från och med nästa år övergår tre av stadens vårdboenden, Valltorp, Lussebäcksgården och Ragnvallagården, till kommunal regi och detta innebär att vi har en spännande tid framför oss! Tillsammans har vi möjlighet att skapa något nytt och då behöver vi dig!

Är du arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska och vill vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Ni arbetar i team och i arbetsuppgifterna ingår att informera, handleda och instruera personal, gäster och anhöriga samt delegera omvårdnadspersonalen.

Som fysioterapeut ansvarar du för bedömning, träning, utvärdering och uppföljning gällande rörelseapparaten och andningsfunktionen. Du ansvarar för TENS behandling utifrån läkarordination samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån fysioterapeutens förskrivningsrätt. Vidare fastställer du mål för de fysioterapeutiska insatserna tillsammans med den enskilde och teamet och har en viktig roll när det gäller helheten kring planeringen.

Som arbetsterapeut har du det övergripande rehabiliteringsansvaret tillsammans med fysioterapeut. Du ansvarar specifikt för P-ADL och I-ADL genom bedömning, träning, utvärdering och uppföljning samt utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån arbetsterapeutens förskrivningsrätt.

Som sjuksköterska kommer du bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. I arbetet samverkar du i teamet såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, arbetsterapeut eller sjuksköterska och som efter att ha läst denna annons blivit nyfiken på att arbeta hos oss.

Våra enhetschefer Helén, David och Ann-Charlotte berättar gärna mer om vad det innebär att jobba med oss och du är välkommen att kontakta dem redan idag för ett samtal eller ett besök i verksamheten!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-03-31

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{