Pedagog till grundsärskolan på Påarps skola

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Vill du tillsammans med oss sätta Påarp på kartan och se till att våra elever har möjlighet att bli sitt bästa jag? Här har du chansen att vara med i vår breda satsning att fortsätta skapa positiva förutsättningar för våra elever. 

Strax utanför Helsingborg hittar du Påarps skola, en F-9 skola med cirka 430 elever. Skolan är belägen i ett lummigt grönområde mitt i byn och förmedlar känslan av en liten skola i stort format. Hos oss möter du lyhörda kollegor i en naturlig delarkultur där du blir ett viktigt bidrag till en skola i utveckling. Vi arbetar för att skapa plats och utrymme för alla barn och elever att växa. Genom vår pedagogik och vårt förhållningssätt strävar vi efter att utveckla elevens förmåga att ta ansvar för sin egen undervisning.

Arbetsuppgifter

Du gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga och locka fram lust till kreativitet, nyfikenhet och lärande. Att få varje elev att växa och lyckas stimulerar dig. I arbetet igår att planera, anpassa och utvärdera undervisningen efter gruppen och den enskilda elevens behov. Undervis­ningen kommer främst att vara inom idrott, hemkunskap, musik och bild. Tillsammans med ett gäng engagerade kollegor arbetar ni för bästa måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk examen eller motsvarande. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med funktionsvariationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap om lågaffektivt bemötande

Du har förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter – din elevsyn är inkluderande. Utifrån din erfarenhet och tydliga ledarskap formar du en trygg och inspirerande lärande miljö.

Din förmåga till samspel är mycket god och i samarbete med kollegor och föräldrar skapar du bästa möjliga förutsättningar för varje elev. Du drivs av att utveckla elever, dig själv och verksamheten du arbetar i. Kollegialt lärande ser du som en framgångsfaktor samt att våga prova nytt och att dela med sig både av bra och mindre bra erfarenheter.

Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning inom området. Digitala verktyg är naturliga arbetsverktyg för dig.  

Vi ser framemot att jobba med dig som gärna bjuder på dig själv, vågar tänka nytt och har hjärtat och fokus på eleverna! Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  7 december

Anställningsform: Ferieanställning

Omfattning: 50-70%

Tillträdesdatum: 10 januari 

Varaktighet: Tidsbegränsad anställning tom 10 juni

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2259

Publicerad:
2021-11-23

Omfattning:
Deltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen