The application period for this reqruitment has ended.

Pianopedagog till Helsingborgs kulturskola (70%)

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kulturen är en viktig drivkraft för att göra Helsingborg till den mest attraktiva staden. Här bedrivs en aktiv och synlig kulturpolitik utifrån kulturinstitutionernas profession och det civila samhällets engagemang. Förvaltningens publika verksamheter innefattar Helsingborgs bibliotek, Helsingborgs museer och Dunkers kulturhus. Tillsammans stöds de av gemensamma stabsfunktioner för kommunikation, administration, ekonomi och HR.

Om arbetsplatsen

Helsingborgs kulturskola har sin huvudsakliga verksamhet i Dunkers kulturhus. Här har vi fina ändamålsenliga lokaler för olika konstnärliga uttryck samt närhet till det professionella kulturlivet. Men vårt uppdrag innebär också att vi ska finns tillgängliga på andra platser i staden utanför Dunkers kulturhus. Helsingborgs Kulturskolas mission är att berika andra människors liv. Vi ska vara en Kulturskola i ständig utveckling och vara attraktiva, synliga och tillgängliga. Vi utgår från individens behov och har alltid invånarna i ögonhöjd. Helsingborgs Kulturskola är HBTQ-certifierad. På Helsingborgs kulturskola har vi ett rikt och mångfasetterat utbud inom en mängd olika konstnärliga uttryck.

Nu söker vi en engagerad pianopedagog på 70%!

Arbetsuppgifter

I din tjänst som pianopedagog hos oss så bidrar du till Helsingborgs kulturskola arbete med att erbjuda invånarna i Helsingborg ett kvalitativt utbud av differentierat slag kopplat till pianoundervisning. Vi arbetar generellt med gruppundervisning och du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pianopedagoger, och i ditt uppdrag kommer du arbeta med barn och unga upp till 19 år.

Som pedagog hos oss bör du kunna erbjuda din pedagogiska kompetens inom ditt område på flera olika sätt. Detta innebär att du ska kunna variera din pedagogik så att du matchar olika behov och förutsättningar hos våra invånare. Du ska kunna genomföra allt ifrån längre djuplodande utbildningar och kortare kurser till enklare workshops och prova-på-verksamhet. I din tjänst ingår även viss administration och kontakt med föräldrar.

På Helsingborgs kulturskola arbetar vi med semestertjänst vilket innebär att du ska kunna leverera verksamhet under årets alla veckor, inklusive loven. Mycket av vår verksamhet sker på eftermiddagar och kvällstid, och ibland förekommer även helgarbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial musikutbildning relevant för tjänsten. Du ska ha erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och unga i olika åldrar och det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med funktionsvariationer. Du ska ha god kunskap i det svenska språket och det är meriterande om du har kunskap i andra språk.

Som person är du drivande och bra på att leda dig själv i en kollektiv gemenskap. Du är delaktig,  engagerad och tar ansvar för dina egna aktiviteter men kan också förstå helheten. Det innebär bland annat att du har stora möjligheter att paketera och påverka innehållet i det utbud som du sedan levererar.

Du tycker om att arbeta med människor och visar respekt och förståelse för människors olikheter. Du har också lätt för att skapa goda relationer med olika människor. Du har även lätt för att organisera och strukturera upp ditt arbete och sätta upp tydliga mål för dig själv. Du fokuserar på dem du är till för och sätter höga krav på kvalitet i ditt arbete. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och är duktig på att leda andra. Du har också förmågan att snabbt anpassa dig till förändringar i verksamheten.

Övrig information

Tjänsten tillämpar semestervillkor och inte ferievillkor. Tjänsten är en deltidstjänst på 70%. I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Sista ansökningsdag:  17 april 2020

Omfattning:70%

Tillträdesdatum: augusti 2020

Varaktighet: tillsvidaretjänst

Antal tjänster: 1

 

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{