Ansök

Produktionsledare i H22

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Som Produktionsledare i H22 kommer du ha en betydande roll i Helsingborgs utvecklingssatsning mot 2022 då Helsingborg har som mål att vara en av Europas mest innovativa städer. Du behöver besitta förmågan och erfarenheten av hur leveranser skapas som överträffar förväntningar – och fingerkänsla för detaljerna tycker du är en självklarhet! Hos oss är det alltid nära till beslut. Vår kultur präglas av att våga, vilja lyckas men även humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap! Hos oss är det alltid saker på gång och vi är enormt stolta över att vara med och bidra i resan mot att skapa framtidens smarta och hållbara städer!

Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är:

https://www.youtube.com/watch?v=XmfwbW14euw

Ditt uppdrag

Du ansvarar för att leda och planera digital- och printproduktioner. Du är ett stöd till kollegorna i teamet, ett bollplank till kreatörerna och du ser samtidigt till att inget förbises. Du är van att ha kontakt med externa leverantörer. Du ansvarar för att beställaren får sin leverans enligt överenskommelse och är van att hantera flera parallella uppdrag samtidigt.

Uppdraget innebär också att du är produktionsledare kopplat till våra event. Den delen av produktionsledning innebär förutom att samordna digital- och printproduktion, även uppdraget att samordna och utföra praktiska produktionsuppdrag kopplat till H22s event, stora som små. Du blir en länk mellan projektledaren som ansvarar för eventet och övriga delar av H22 teamet som på olika sätt är engagerade i eventet.

Vi söker dig som

 • Drivs av höga mål och är fokuserad i ditt arbete för att nå dem
 • Är serviceinriktad, ansvarstagande och lösningsorienterad
 • Är noggrann och har ett öga för korrekturläsning
 • Planerar sitt arbete effektivt och prioriterar väl för att hålla deadlines
 • Drivs av att se andra växa och som vet att nyfikenhet, mod och kreativitet löser de svåraste utmaningarna
 • Lättsamt kavlar upp ärmarna när det specifika, operativa behöver bli gjort
 • Ser det som en självklarhet att investera både hjärta och hjärna i sitt arbete

 Vi tror att för att lyckas som Produktionsledare i H22 har du

 • Lång och bred erfarenhet av produktionsledning inom digital- och printproduktion från byrå, produktions- eller inhousebyrå
 • Varit en del av en verksamhet under tillväxt eller förändring
 • En förmåga att skapa goda relationer, ställa krav och vara ett bra bollplank till dina kollegor och beställare
 • Förmågan att ta ett helhetsperspektiv såväl som detaljfokus, agera på snabba förändringar och räds inte utmaningar
 • En vana att hantera externa kontakter, även internationella och du behärskar både engelska och svenska skriftligt och muntligt
 • Erfarenhet av att arbeta med större och mindre event

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 6 månader.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{