The application period for this reqruitment has ended.

Projektledare för konferenser och större arrangemang

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Ditt sammanhang: Världens häftigaste stadsmässa

Siktet är inställt på 2022, då ska Helsingborg genomföra en stor stadsmässa som en manifestation av flera års arbete med att utveckla en smart, hållbar och innovativ stad. En stadsmässa där människan är i centrum, där livet mellan husen är lika viktig som livet innanför väggarna och där utgångspunkten är livskvalitet.

För att lyckas med detta letar H22 efter en riktigt skarp Projektledare för konferenser och större arrangemang! Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingssatsningen mot 2022 då Helsingborg har som mål att vara en av Europas mest innovativa städer. Du älskar att skapa nytt från början och har enkelt för att se lösningar. Du kan snabbt anpassa dig till förändringar och har förmåga att prioritera. Du gillar att ha stort ansvar men samtidigt arbeta i ett team med nära samarbete, tillit och pålitlighet för leveranser i toppklass! Good enough är inget för H22!

Känner du igen dig så långt? Då kan du fortsätta, men innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är:

https://www.youtube.com/watch?v=XmfwbW14euw

Ditt uppdrag

Ansvara för att projektleda konferenser och större arrangemang genom att:

  • Vara expert på att få saker och ting att hända
  • Inneha förmågan att driva flera olika projekt och processer samtidigt utan att tappa fokus på slutmålet
  • Befinna dig i sammanhang där snabba förändringar är vardag
  • Analysera och ta till dig information som du sedan omsätter i målgruppsanpassat innehåll
  • Skapa projektplaner som du sedan tar fullt ansvar för vid genomförandet, i nära samarbete med interna och externa samarbetspartners

Vi tror att du har

  • Flera års erfarenhet av att skapa, koordinera och genomföra konferenser och större arrangemang
  • Brett kontaktnät inom branschen
  • Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vi är nyfikna på dig! Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan via länken

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{