Projektledare för vattenåtgärder

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Vi söker en projektledare som gillar både samverkan, GIS och att genomföra våtmarksprojekt i praktiken.

Arbetsuppgifter

Vi söker en projektledare inom vattenåtgärder, bl a genomförande av våtmarksprojekt, dialog med markägare och kommuninvånare samt GIS-arbete. Du kommer också bli involverad i enhetens övriga vattenplanering.

Vi deltar i flera EU-projekt inom vattenområdet som syftar till att förbättra vattenkvaliteten i enlighet med EU:s ramdirektiv för vatten. Viktiga delar är också att sprida kunskaper om vatten och samarbeta med olika intressenter.

Du kommer att bli del i ÖP-enheten, som tillhör avdelningen för Stadsplanering på Stadsbyggnadsförvaltningen.

Låter detta spännande? Då är du välkommen att söka!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är biolog, agronom eller miljövetare med inriktning mot hydrologi/limnologi eller är ingenjör med miljöinriktning. Du ser stadens ambitioner inom hållbarhetsområdet som en sporre i ditt arbete.

Du har gärna erfarenhet av att arbeta med kommunal vattenplanering och av genomförande av våtmarker. Du förväntas kunna självständigt leda projekt och arbeta målinriktat och i nära dialog med olika aktörer inom och utanför staden. Erfarenhet av arbete i vattenråd och politiskt styrda organisationer är meriterande.
Du är skicklig på att uttrycka dig och kommunicera i både tal och skrift samt via digitala verktyg. Vi söker särskilt dig som är van vid att arbeta i GIS.  
Du har god samarbetsförmåga samt körkort för personbil för att nå ut i landskapet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tycker du att dessa erfarenheter och egenskaper handlar om dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2024-04-21

Anställningsform: Projektanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 12 månader

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
5051

Publicerad:
2024-04-03

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Stadsbyggnadsförvaltningen

Kontakt

Lena Gerdtsson

Enhetschef

042-102229

lena.gerdtsson@helsingborg.se

Anna Olsson

Vattenplanerare

0732-311757

Christina Andersson

Sveriges ingenjörer, Saco

042105240

christina.andersson@helsingborg.se

Elisabeth Persson

VISION

042106560

elisabeth.persson@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.