Ansök

Projektledare i H22

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

”Helsingborg – en av Europas mest innovativa städer 2022”

Som Projektledare i H22 kommer du ha en betydande roll i Helsingborgs utvecklingssatsning mot 2022 då Helsingborg har som mål att vara en av Europas mest innovativa städer. Du behöver besitta förmågan och erfarenheten av hur leveranser skapas som överträffar förväntningar – och fingerkänsla för detaljerna tycker du är en självklarhet! Hos oss är det alltid nära till beslut. Vår kultur präglas av att våga, vilja lyckas men även humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap! Hos oss är det alltid saker på gång och vi är enormt stolta över att vara med och bidra i resan mot att skapa framtidens smarta och hållbara städer!

Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är:

https://www.youtube.com/watch?v=XmfwbW14euw

Ditt uppdrag

Projektleda uppdrag med olika komplexitetsgrad, internt såväl som externt. Det innebär att du tar fullt ansvar för att såväl planera, skapa innehåll, samordna och genomföra. Hela tiden med fokus på helheten. Genom samarbete och nätverkande identifiera samt navigera i initiativ från såväl interna som externa samarbetspartners, som bidrar till vår utvecklingssatsning med målbilden att vara en av Europas mest innovativa städer 2022.  Uppdraget kommer även innebära koordinering, författa underlag och skriva ansökningar i det fall då vi söker finansiering från externa bidragsgivare.

Vi söker dig som

 • Drivs av höga mål och är fokuserad i sitt arbete för att nå dem
 • Eftersträvar att utvecklas och söker aktivt efter utmaningar
 • Planerar sitt arbete effektivt och prioriterar väl för att hålla deadlines
 • Drivs av att se andra växa och som vet att nyfikenhet, mod och kreativitet löser de svåraste utmaningarna
 • Lättsamt kavlar upp ärmarna när det specifika, operativa behöver bli gjort
 • Ser det som en självklarhet att investera både hjärta och hjärna i sitt arbete
 • Lätt för att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska

 

Vi tror att för att lyckas som Projektledare i H22 har du

 • Flera års erfarenhet av Projektledning
 • Haft betydande roller vid genomförande av såväl stora som små projekt
 • Varit en del av en verksamhet under tillväxt eller förändring
 • Erfarenhet av att leda och engagera andra människor

Vi är nyfikna på dig! Urvalet kommer ske löpande så skicka genast in din ansökan via länken nedan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{