Rekryterare, vikariat

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3500 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en proffsig rekryterare till Bemanning och rekryteringsenheten för vår kollega som ska vara föräldraledig. Du kommer att tillhöra vårt starka rekryteringsteam som består av kompetenta kollegor som sätter stort värde på att rekrytera på ett effektivt och hållbart sätt. Vi är totalt 19 medarbetare på enheten som har roligt på jobbet samtidigt som vi levererar resultat. Förutom dessa trevliga kollegor har vi ibland hund på kontoret och vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt i staden.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som rekryterare har du en konsulterande roll där du är samarbetspartner i hela, eller delar av, rekryteringsprocesser men är alltid delaktig i att formulera annonser.  Du arbetar i ett nära samarbete med din närmsta kollega och tillsammans ger ni stöd till vård- och omsorgsförvaltningens ca 75 enhetschefer i deras rekrytering av verksamhetsnära personal.

Du arbetar förbättringsaktivt genom att följa upp, utvärdera och utveckla processer och arbetssätt för att skapa en god kandidatupplevelse och för att vård- och omsorgsförvaltningen ska uppfattas som en attraktiv arbetsgivare.

Hos oss får du trygghet i att tillhöra ett sammansvetsat team som lägger stor vikt vid en god introduktion.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du ha en kandidatexamen inom Personal- och arbetslivsfrågor/Human Resources alternativt Service Management. Vi vill att du har erfarenhet av rekryteringsprocesser sedan tidigare.

Det är viktigt att ditt arbete utförs med eget driv, uthållighet och effektivitet. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete och är tydlig i din kommunikation, både i tal och skrift. Du trivs i en roll där det ställs höga krav på service och relationsskapande och du har ett genuint intresse för mötet med människor.

Du kommer ingå i ett rekryteringsteam på 7 kollegor där vi lägger stor vikt vid samarbete och humor. Vi ser fram emot att hitta en positiv medspelare!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Var vänlig och ange löneanspråk och eventuell startdag i din ansökan.

Övrig information

Löpande urval sker och det är därför bra om du redan nu förbereder dina referenter. 

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Datum för intervju: 25/8

Anställningsform: Vikariat för föräldraledighet

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2022-09-01 eller snarast enligt överenskommelse 

Varaktighet: 2023-08-31

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3137

Publicerad:
2022-08-05

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Rebecka Burman

Rekryterare

phone 0734-22 43 30

email rebecka.burman@helsingborg.se

Denise Engelbrektsson

Rekryterare

phone 0733-80 97 55

email denise.engelbrektsson@helsingborg.se