Ansök

Rekryteringsassistent till volymrekrytering

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Bemanning och rekrytering söker en rekryteringsassistent med fokus på intervjuer och administrativt stöd inför vårens stora rekrytering av sommarvikarier till vård- och omsorg. Du kommer att vara en viktig del i vårt rekryteringsteam och tillsammans med erfarna kollegor driva alla delar i sommarrekryteringsprocessen.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer huvudsakligen utföra digitala gruppintervjuer inför sommarens vikariat inom hemvård, vårdboende, LSS och personlig assistans. Du kommer att utföra ungefär sex till åtta gruppintervjuer i veckan med cirka fem kandidater i varje grupp.

Genom vår volymrekrytering anställer vi ca 600 sommarvikarier. Vi hanterar cirka 2500 ansökningar och möter omkring 800 kandidater i gruppintervjuer löpande under våren.

Du kommer att vara involverad i hela rekryteringsprocessen och även utföra arbetsuppgifter såsom

  • telefonintervjuer
  • referenstagning
  • delta på mässor och hålla presentationer på skolor
  • övrig kontakt med kandidater via telefon och e-post.

Vi ger dig grundläggande introduktion och du kommer ha tillgång till tydliga beskrivningar som hjälper dig i det dagliga arbetet. Vid behov täcker vi upp för varandra i våra olika uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en färdig utbildning inom Personal- och arbetslivsfrågor alternativt Service Management och det är meriterande med tidigare erfarenhet från intervjuer eller rekrytering. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mötet med människor i olika situationer, är duktig på personbedömningar och kan arbeta självständigt. 

Det är viktigt att ditt arbete utförs med eget driv, uthållighet och effektivitet. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete och har en tydlighet i din kommunikation. Med tanke på att du kommer vara en nära kontakt till kandidater samt externa parter är det viktigt att du trivs i en roll där service är avgörande. 

Vi söker dig som kan bidra med engagemang och vill utvecklas inom volymrekrytering.

Du kommer ingå i ett team som har högt i tak och vi lägger stor vikt vid samarbete och humor. Vi ser fram emot att hitta en positiv medspelare till vårt härliga rekryteringsteam!

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-11-04

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2020-01-04, timanställning tillämpas fr.o.m december efter överenskommelse

Varaktighet: 6 månader

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{