Resursmedarbetare till volymrekrytering

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Bemanning och rekryteringsenheten söker medarbetare som ska vara en resurs till oss under vår mest intensiva period med vårens stora rekrytering av sommarvikarier till vård- och omsorgsförvaltningen.

Du kommer att tillhöra något av våra tre team som består av kompetenta kollegor som sätter stort värde på att bemanna och rekrytera på ett effektivt och hållbart sätt. Vi är totalt 15 medarbetare på enheten som har roligt på jobbet samtidigt som vi levererar resultat. Förutom dessa trevliga kollegor har vi hund på kontoret och sitter i nyrenoverade lokaler centralt i staden.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Genom vår volymrekrytering anställer vi ca 600 sommarvikarier som ska ersätta våra undersköterskor, stödassistenter och personliga assistenter i verksamheterna. Vi hanterar cirka 2500 ansökningar och möter omkring 800 kandidater i gruppintervjuer löpande under våren. Det är stora mängder kandidater som ska hanteras på ett professionellt sätt.

Du kommer att vara involverad i flera olika delar och kan bland annat få möjlighet att arbeta med att genomföra digitala gruppintervjuer, telefonintervjuer, referenstagning, delta på mässor och hålla presentationer på skolor.

När kandidaten sedan fått anställning som vikarier kommer du att vara en resurs i våra administrativa uppgifter och även genomföra introduktioner och boka utbildningar. Vidare kommer du att vara ett stöd till vikarierna i frågor kring system och utbildningar via telefon och mail samt möta vikarierna i receptionen.

Vi ger dig en grundläggande introduktion och du kommer ha tillgång till tydliga arbetsbeskrivningar som hjälper dig i det dagliga arbetet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom Personal- och arbetslivsfrågor/Human Resources alternativt Service Management och vi tror att det här uppdraget passar särskilt bra för dig som är nyutexaminerad. 

Det är viktigt att ditt arbete utförs med eget driv, uthållighet och effektivitet. Du har en förmåga att planera och strukturera ditt arbete och är tydlig i din kommunikation, både i tal och skrift. Du trivs i en roll där det ställs höga krav på service och du har ett genuint intresse för mötet med människor.

Det är meriterande om du har erfarenhet från någon av de delar som ingår i en rekryteringsprocess, administrativa erfarenheter och att arbeta i team. 

Du kommer ingå i ett team där vi lägger stor vikt vid samarbete och humor. Vi ser fram emot att hitta en positiv medspelare!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vill du vara med och bidra till leverans i vår viktiga volymrekryteringsprocess så behöver du kunna börja senast den 10 januari och jobba med oss hela perioden. Var vänlig och ange ungefärligt löneanspråk i din ansökan.

Löpande urval sker och tjänsten kan komma att tillsättas innan publiceringstiden gått ut.

Sista ansökningsdag: 2021-12-13

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Tillträdesdatum och omfattning: Timanställning för introduktion och upplärning med start snarast enligt överenskommelse, heltid fr.o.m 2022-01-10

Varaktighet: Ca 6 månader

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2228

Publicerad:
2021-12-02

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Bemanning och Rekrytering

email rekryteringsavdelningenvof@helsingborg.se