Senior kommunikatör

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv. 

Arbetsbeskrivning

Vi, marknad- och kommunikationsavdelningen, söker en senior strategisk kommunikatör som är en fena på extern kommunikation och en kreativ marknadsförare. Vi söker dig som är van att arbeta strategiskt och självständigt, som är vass i medierelationer och som behärskar storytelling.

Du kommer att arbeta med kommunikations- och marknadsföringsstrategier. Du kommer att coacha, projektleda och stödja kommunikationsarbetet inom våra verksamheter och arbeta med förvaltningens samtliga kanaler. Vi förutsätter att du har en bred erfarenhet av en kommunikatörs verktygslåda och att du alltid har målgruppen i fokus. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete.

Så är du en idéspruta som gillar att ta egna initiativ? Har du helhetssyn och god samarbetsförmåga? Är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten? I så fall är du den vi söker!

Vi är ett team på åtta personer som ser fram emot att arbeta med dig.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer 

Vi söker dig…

…som har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller motsvarande.

…som har flera års dokumenterad erfarenhet av arbete inom kommunikationsområdet.

…som har erfarenhet av marknadsföring samt relationer med press och media.

…som har erfarenhet av extern strategisk kommunikation.

…som är en skicklig skribent med erfarenhet av att arbeta med storytelling.

…som kan arbeta med CMS-system som t.ex. WordPress.

…som använder sociala medier som en naturlig kommunikationskanal.

Det är ett plus om du behärskar fotografering.

Var vänlig och ange löneanspråk i din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2021 12 07

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2253

Publicerad:
2021-11-26

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Daniela Cartes Fernandez

Marknad/kommunikations chef

phone 070-831 92 08