The application period for this reqruitment has ended.

Servicetekniker

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi servicetekniker till teknikenheten!

Teknikenheten är en grupp på sju personer som levererar vaktmästartjänster till vård- och omsorgsförvaltningens verksamheter. Vi ansvarar även för stadens Fixartjänst. 

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

I arbetet som servicetekniker utför du skötsel-, underhålls- och monteringsarbete. Vidare genomför du enklare reparationer, sköter sophantering samt utför flytt av inventarier och transportuppdrag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med praktisk inriktning, och erfarenhet av att arbeta som vaktmästare eller hantverkare. Du är tekniskt lagd med erfarenhet av äldreboende eller likvärdig verksamhet.

Du ska vara serviceinriktad, engagerad, driftig och ansvarstagande. Du har ett sinne för ordning och reda samt är skicklig på praktisk problemlösning.

B-körkort krävs.

Som servicetekniker hos oss förväntas du:

  • ha förmågan att se vad som behöver göras samt kunna planera och organisera ditt arbete
  • kunna arbeta självständigt men även ha god samarbetsförmåga
  • kunna ta egna beslut och prioritera bland arbetsuppgifter
  • kunna uttrycka dig i tal och skrift. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-01-19

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 3

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{