Sjuksköterska till Boklidens vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Boklidens vårdboende är vackert beläget på landet i Mörarp, utanför Helsingborg. Här bor 43 hyresgäster på ett plan, vilket gör det enkelt att ta sig ut i den fina trädgården.

Boklidens vårdboenden genomgår just nu en förändring, där vi ska bli ett av stadens demensboenden. När denna förändring är klar kommer vi att ha 32 demensplatser och 7 somatiska vårdplatser.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Som sjuksköterska på Bokliden arbetar du tillsammans med omvårdvårdnadspersonalen i det dagliga omvårdnadsarbetet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att bedöma den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder samt handleda och utbilda personalen. Genom dina kunskaper ser vi att du finner lösningar som skapar trygghet och mervärde för hyresgästen.

Ditt arbeta handlar också om att, tillsammans med både doktor och omvårdnadspersonal, planera vården framåt för våra boende.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag klockan 07:00-16:00.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du möter varje individ utifrån behov och önskemål genom ett personcentrerat arbetssätt.

Det är viktigt att du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning. Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper och dokumentationsvana. Som person är du ansvarstagande, pedagogisk, kommunikativ och lyhörd.

Det är meriterande om du har erfarenhet och utbildning i att arbeta med personer med kognitiv svikt samt har erfarenhet av BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2022-10-20

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid 

Tillträdesdatum: 2022-12-01 eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3378

Publicerad:
2022-09-23

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Åsa Lundblad

Enhetschef

phone 042-10 40 54

email asa.lundblad@helsingborg.se