Sjuksköterska till Elinebo vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv. Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

På grund av en planerad föräldraledighet söker vi nu en driven och dedikerad sjuksköterska som kommer vara sista parten i det nya sjukskötersketeamet om tre på Elinebo. Du kommer till en välordnad arbetsplats där sjuksköterskan har en självklar plats i det multiprofessionella teamet som varje dag arbetar för den enskildes bästa och är drivande i sitt ansvarsområde och för att kontinuerligt förbättra Elinebo, dess verksamhetsprocesser och, inte minst, för hyresgästerna.  

Elinebo vårdboende ligger på Elineberg i direkt anslutning till grönområden och med närhet till Ramlösa brunnspark och buss- och tågstationen vid Ramlösa. Vi är ett trivsamt boende som ger värme, trygghet och god omvårdnad. På Elinebo arbetar vi dessutom med inriktning djur och natur vilket präglar vår och hyresgästernas vardag. Vi har 64 moderna lägenheter fördelade på tre våningsplan varav ett riktar sig särskilt mot kognitiv sjukdom.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du dagligen för att möjliggöra den enskildes självständighet och integritet.

Boendet arbetar aktivt med kvalitetsförbättring genom olika kvalitetssystem såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att;

  • ha övergripande ansvar för att vård, omvårdnad och medicinska insatser utförs på ett patientsäkert sätt.
  • handleda och utbilda omvårdnadspersonal i allt från yrkesspecifika insatser, förhållningssätt inom ditt ansvarsområde och delegeringsförfarandet.
  • ha kontakt med andra vårdgivare och, när det behövs, med närstående och anhöriga.
  • aktivt delta i teamträffar och i utvecklingsforum både på Elinebo likaså inom verksamhetsområdet.

Du förstår vikten av kommunikation internt likaväl som externt och skapar förståelse och trygghet genom att situationsanpassa samtal efter situation och mottagare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån dennes behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du;

  • vara legitimerad sjuksköterska.
  • ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana.
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på ett vårdboende, i ovan beskrivna kvalitetssystem och i verksamhetssystemen ProCapita och LifeCare. Likaså om du tidigare arbetat med personer vilka har en demenssjukdom och med palliativ vård och vård i livets slutskede.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2023-02-26

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2023-03-01 eller efter överenskommelse.

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3765

Publicerad:
2023-01-25

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Daniel Kalling

Enhetschef, Elinebo Vårdboende

042-10 26 03

daniel.kalling@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.