Ansök

Sjuksköterska till Habiliteringsteamet

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Habiliteringsteamet, där du kommer ingå, har ansvaret för alla LSS verksamheter i Helsingborg inklusive SOL-team. Ansvaret för Socialförvaltningens verksamheter vad gäller HSL-insatser är också Habiliteringsteamets. 

Du arbetar i team med kolleger som är arbetsterapeuter, fysioterapeuter och omvårdnadspersonal. I Habiliteringsteamet finns en stark team-anda där samverkan, kollegialt stöd och brukarfokus är grundläggande.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

I LSS-verksamheten ingår särskilda boenden för barn och vuxna, korttidsvistelse utanför hemmet, korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år, dagliga verksamheter, personlig assistans, ledsagare, kontaktpersoner, stödfamiljer samt avlösarservice i hemmet. Verksamheter som riktar sig mot socialpsykiatri och missbruk ingår också här.

Som sjuksköterska i Habiliteringsteamet kommer du ingå i teamet som ansvarar för samtliga LSS-verksamheter samt Socialförvaltningens SOL-boende i hela staden. Du kommer att vara ansvarig för planering, genomförande och uppföljning av de sjukvårdsinsatser som ges. Du har en viktig handledande och utbildande roll gentemot övrig personal. Vidare kommer du att ha ett särskilt ansvar för att samordna varje enskild kunds hela behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Din breda kompetens gör det möjligt att se människan i ett helhetsperspektiv.

I ditt yrkesansvar ingår att, utifrån din egen kompetens och erfarenhet, bedöma den enskildes tillstånd, utföra av läkaren givna ordinationer och vidta lämpliga åtgärder. Handleda personal och delegera är en viktig arbetsuppgift i ditt uppdrag. Målgruppen har ett stort behov av samordnade insatser och samverkan med andra huvudmän och förvaltningar är viktiga.

Vill du vara med i ett aktivt teamarbete och vara en del i ett positivt arbetsklimat? Är du bra på att handleda och motivera? Gör din ansökan redan idag! Du är även välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill komma och hälsa på oss!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort.

Vi vill att du är en lagspelare eftersom vi arbetar i team tillsammans med bland annat omvårdnadspersonal, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och övriga sjuksköterskor. Vi vill också att du är flexibel, kreativ samt rak och tydlig i din kommunikation.

Du agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra. Du bemöter andra med respekt och trovärdighet och ett serviceinriktat förhållningssätt är en viktig del i din pedagogiska roll. Du ska vara en god förebild som representant för hälso- och sjukvårdsarbetet och har förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera och utvärdera. Du bejakar utveckling och verkar aktivt för att utvärdera och ompröva.

Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande likaså erfarenhet av kommunalt HSL-arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Löpande urval sker.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-12-01

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-01-15

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{