Ansök

Sjuksköterska till Kungshults vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv. Vi startade vår verksamhet i september 2015. Vårdboendet ligger naturskönt vid Pålsjö skog och har 72 lägenheter som är fördelade på tre våningar. På Kungshults vårdboende arbetar vi utifrån att varje hyresgäst får en så bra och meningsfull dag som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Nu söker vi en engagerad sjuksköterska till Kungshults vårdboende!

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på ett vårdboende. Du har en stor del av det medicinska ansvaret för våra hyresgäster. Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder, i samråd med läkare på vårdcentraler.

Hos oss samverkar du i internt med enhetschef och omvårdnardspersonal såväl som externt med läkare och närstående inom uppdraget. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående som sjuksksöterska, med vana att fatta egna beslut och kunna stödja vår omvårdnadspersonal i sitt dagliga arbete. Likväl är du en erkänt bra teamspelare som ser vinsten av att sammanföra olika yrkesgruppers kompetens för våra hyresgästers bästa. Du har humor, är positiv och du har en god förmåga att vända och vrida på frågeställningar för att kunna se flera perspektiv.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{