Sjuksköterska till Lundhagens vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en sjuksköterska till Lundhagens vårdboende! Är du den vi söker?

Lundhagens vårdboende ligger i Kattarp, cirka två mil nordväst om Helsingborg. Vårdboendet ligger i natursköna omgivningar med bondgårdar och åkrar utanför. Vi har 40 lägenheter som alla är placerade på markplan. Tre flyglar är särskilt riktade till personer med demens. 

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med en erfaren kollega och tillsammans arbetar ni med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. 

Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder i samråd med läkare på vårdcentraler. Hos oss arbetar du i team bestående av enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. 

Arbetet kommer även innebära att handleda och vid behov utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet. Vi i teamet utgår från ett salutogent arbetssätt, vilket innebär att vi lägger fokus på livskvalitet för individen. Vi arbetar i olika kvalitetssystem såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi vet att det allra viktigaste som finns för en organisation är medarbetare som trivs, som mår bra och som kan arbeta på ett hälsosamt och hållbart sätt. 
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Vi vet hur viktigt det är med återhämtning och som anställd i Helsingborgs stad har du möjlighet att byta ditt semesterdagstillägg mot extra lediga dagar. Som anställd får du även ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån behov och önskemål. Du är ansvarstagande, pedagogisk, kommunikativ och lyhörd. Du ska ha förmåga att prioritera och fatta snabba beslut.

Du är positiv och kan skapa trygghet för hyresgäster, deras anhöriga och medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i team och självständigt. Du delar med dig av kunskaper och erfarenheter och arbetar för att utveckla verksamheten.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL
  • ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana.

Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre, har kunskap i frågor kring olika former av kognitiva svårigheter och att du har B-körkort.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska.

Övrig information

Löpande urval sker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3617

Publicerad:
2022-12-01

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Fllanza Selaci

Enhetschef

042-10 45 80

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.