The application period for this reqruitment has ended.

Sjuksköterska till Romares Stiftelse vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

”Vi sjuksköterskor på Romares Stiftelse är en lugn och trygg arbetsgrupp som tycker om att hjälpa och inspirera varandra till att ge våra hyresgäster en säker och professionell omvårdnad. Vi arbetar efter välfungerande och hållbara rutiner som underlättar det dagliga arbetet. Som sjuksköterska hos oss har du ett mycket utvecklande, stimulerande och utmanande arbete. Nu söker vi en ny kollega som tillsammans med oss kan fortsätta sprida trygghet och en positiv känsla på Romares Stiftelse”

Hälsningar Camilla och Alexandra.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. Hos oss arbetar du i team bestående av enhetschefer, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. I arbetet samverkar du i team såväl internt som externt, för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet.

Vi utgår från ett salutogent arbetssätt, vilket innebär att vi lägger fokus på livskvalitet för individen. Arbetssättet ska leda till en trygg, god och säker vård där individen genom delaktighet uppnår meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet i sin livssituation. Vi arbetar för ständig utveckling och vi vill att du verkar aktivt för att utvärdera och ompröva. Vi arbetar i olika kvalitetssystem såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Vi behöver dig som har förmåga att skapa goda relationer, har ett gott bemötande och är respektfull.

Du är positiv och kan skapa tillit samt trygghet för de boende. Du har god samarbetsförmåga, är självständig samt ansvarstagande både i arbetet gentemot hyresgäster men även i arbetsgruppen. Du kan dela med dig av kunskap och erfarenheter men även bejaka ditt eget och verksamhetens utvecklingsbehov.

Vi värderar kunskap i frågor kring olika former av kognitiva svårigheter samt egenskaper som flexibilitet och prestigelöshet mycket högt.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL
  • ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana

Det är meriterande om du har utbildning för vård av äldre eller annan likvärdig utbildning.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{