Sjuksköterska till Romares stiftelse

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vårdboendet Romares Stiftelse söker två nya kollegor till sjuksköterskan Helen.

Vårdboendet är vackert beläget vid Pålsjö skog och omgivet av ett stort grönområde. Boendet har 74 lägenheter varav 9 lägenheter är för personer med kognitiv svikt. Hos oss arbetar cirka 80 medarbetare som utgår från ett salutogent arbetssätt, vilket innebär ett starkt fokus på livskvalitet för individen.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Verksamheten arbetar för ständig utveckling och vi söker därför två kollegor som verkar aktivt för att utvärdera och ompröva. Boendet arbetar i olika kvalitetssystem såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret. Som sjuksköterskor på Romares Stiftelse kommer ni att tillhöra en arbetsgrupp som lägger stor vikt vid att hjälpa och inspirera varandra till att ge hyresgästerna en säker och professionell omvårdnad. 

Ni kommer att bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. I arbetet samverkar ni i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda och utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL
  • ha goda kunskaper och erfarenhet av kognitiv svikt
  • ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på ett vårdoende samt har B-körkort.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Vi tillämpar löpande urval. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2022-09-04

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3214

Publicerad:
2022-08-04

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Thekla Ripa

Enhetschef

phone 042-10 49 81

email thekla.ripa@helsingborg.se

Susie Zanco

Enhetschef

phone 042-10 43 80

email susie.zanco@helsingborg.se