The application period for this reqruitment has ended.

Sjuksköterska till Stattenahemmets vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Stattenahemmets vårdboende ligger i norra delen av centrala Helsingborg. Vi har nära till både Pålsjö skog, Stattena centrum och goda kommunikationsmöjligheter. Stattenahemmet är en Silviacertifierad enhet vilket innebär att all personal har fått särskild utbildning i att vårda och bemöta personer med demens. Vi som arbetar på Stattenahemmet är väldigt stolta över vår arbetsplats och värdesätter teamarbete där alla kompetenser är viktiga.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer bistå med bedömning av hyresgästens tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. I arbetet samverkar du i team såväl internt som externt för att tillgodose hyresgästernas omvårdnadsbehov. Arbetet kommer innebära handledning och utbildning av omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet. Du kommer vara en viktig del i Stattenahemmets utveckling och du måste trivas med att vara en drivkraft i teamarbetet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån dennes behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta både självständigt och i team samt handleda andra. Du har förståelse och kunskap om hur man bygger och bibehåller goda relationer.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS
  • ha goda datorkunskaper och dokumentationsvana.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrigt

Sista ansökningsdag: 2019-12-05
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal lediga tjänster: 1
Tillträdesdatum: 2020-02-01

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{