Sjuksköterska till Tuvehagens vårdboende

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker våra sjuksköterskor en kollega till vårt team på Tuvehagen!

Tuvehagens vårdboende ligger i natursköna Ödåkra, strax utanför Helsingborgs tätort. Buss- och tågförbindelser går kontinuerligt och i nära anslutning till boendet. Tuvehagen är byggt likt ett atriumhus i ett våningsplan, fördelat på tre flyglar, med utgång till vår fina och väl utnyttjade innergård.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss kommer du ansvara för två avdelningar som framöver kommer inrikta sig på demensvård. En viktig del är att, tillsammans med enhetschef, dina närmsta kollegor och resterande team, forma nya rutiner och arbetssätt anpassade efter den nya verksamheten.

Du drivs av att arbeta teambaserat och i nära samarbete med den personal som du även delegerar. I din profession handleder du omvårdnadspersonal för att hyresgästen ska få en så personcentrerad likaväl som en patientsäker vård och omvårdnad som möjligt. Du känner dig trygg i att göra bedömningar på plats men har en prestigelöshet inför att lyfta problem med kollegor, teammedlemmar eller andra professioner.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i din yrkesroll och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL
  • ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana.

Det är meriterande om du arbetat i- och systematiskt med nationella kvalitetsregister, såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret. Specialisering inom äldrevård eller demensvård är meriterande.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3068

Publicerad:
2022-08-01

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Olga Björk Andreasson

Enhetschef

phone 0729-73 23 58

email olga.bjorkandreasson@helsingborg.se