The application period for this reqruitment has ended.

Sjuksköterskor till Lussebäcksgården och Ragnvallagården

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vill du vara med från början?

Från den första april kommer Helsingborgs stad ta över driften av Lussebäcksgården och Ragnvallagården.

Därför söker vi nu fem stycken sjuksköterskor. Är du den vi söker?

Lussebäcksgården är ett modernt boende med närhet till såväl hav som grönområden med fina promenadvägar. Vårdboende har 79 lägenheter.

Ragnvallagården är ett modernt boende i området Adolfsberg i Helsingborg. Vårdboendet har 60 lägenheter och det ligger omgivet av ett stort grönområde med fina promenadvägar.

Du kommer att ingå i ett team med fantastiska kollegor som du kan utbyta erfarenhet och kunskaper med. Som sjuksköterska hos oss har du får ett utvecklande, stimulerande och utmanande arbete, där du har stor möjlighet att själv planera ditt dagliga arbete.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. 

Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder i samråd med läkare på vårdcentraler. Hos oss arbetar du i team bestående av enhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. 

Arbetet kommer även innebära att handleda och vid behov utbilda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner i teamet. Vi i teamet utgår från ett salutogent arbetssätt, vilket innebär att vi lägger fokus på livskvalitet för individen. Vi arbetar i olika kvalitetssystem såsom BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån behov och önskemål. Du är ansvarstagande, pedagogisk, kommunikativ och lyhörd. Du ska ha förmåga att prioritera och fatta snabba beslut.

Du är positiv och kan skapa trygghet för hyresgäster, deras anhöriga och medarbetare. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både i team och självständigt. Du delar med dig av kunskaper och erfarenheter och arbetar för att utveckla verksamheten.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du

  • vara legitimerad sjuksköterska
  • ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL
  • ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana

Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre, har kunskap i frågor kring olika former av kognitiva svårigheter och att du har B-körkort.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-03-15

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{