Slöjdlärare inom textil sökes till Västra Ramlösa skola

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. På skolan går det ca 620 elever i en F-6 skola. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Här arbetar vi med att skapa en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och personal.

Vi är en skola med goda resultat bland eleverna och strävar alltid efter att ha en god kommunikation med våra vårdnadshavare. Vi ser att  lärande sker under hela dagen och lägger därför stor fokus på att utveckla skolans lärmiljöer. Som medarbetare lyssnar vi på och ta hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt. 

Västra Ramlösa skolas vision: Vi Vågar – Vi Lär – Vi Kan – Tillsammans

Arbetsuppgifter

Som textillärare på Västra Ramlösa skola jobbar du med elever i år 2-6 där du ansvarar för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. I det kollegiala lärandet kommer du tillsammans med arbetslaget skapa möjligheter för att alla elever ska lyckas. Du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten och arbetar med ett inkluderande förhållningssätt. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnet slöjd som trivs med att leda och motivera andra, både barn och vuxna. Självklart delar du med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö med fokus på barnens utveckling och lärande. Du har en god förmåga att se alla barn och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För dig är det en självklarhet att ha ett positivt förhållningssätt och att vara en god förebild för våra elever. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god och tydlig ledare.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och vi ser gärna att du har viss erfarenhet och kunskaper i kooperativt lärande.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  231002

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 231016

Varaktighet: Heltid

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
4514

Publicerad:
2023-09-14

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde 2

Kontakt

Henrik Gustafsson

Rektor

0731-545858

henrik.gustafsson2@helsingborg.se

Sara Karlsson

Fackligt ombud Sveriges lärare

sara.nilsson1@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.