Sommarvikariat rehabiliteringsassistent

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare – från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete? Då är hemsjukvården i Helsingborgs stad det självklara valet!

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning 

Rehabassistentens arbetsuppgifter är att arbeta på uppdrag av legitimerad fysio- eller arbetsterapeut. Detta kan vara att bistå med beslutade insatser, träning i personlig vård (P-ADL), träning i boende- närmiljöaktiviteter (I-ADL), förflyttningsträning, rehabilitering efter fraktur och plastik, cirkulationsbefrämjande insatser, handträning, andningsträning, kontrakturprofylax samt bistå vid bedömningar, uppföljningar och utprovning av hjälpmedel m.m. Legitimerad personal står för alla bedömningar och finns tillgänglig för daglig handledning.

Du arbetar i team i nära samarbete med arbetsterapeut och fysioterapeut och kommer även samverka med sjuksköterskor och övrig omsorgspersonal.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerat minst fyra terminer till arbetsterapeut eller fysioterapeut eller har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. B-körkort är ett krav.

Löpande urval sker. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 2023-06-01 till 2023-08-31

Antal tjänster: 5

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3751

Publicerad:
2023-01-20

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen - Verksamheten

Kontakt

Ulrica Malmgren

Enhetschef HSL

042-10 24 98

ulrica.malmgren@helsingborg.se

Patricie Lhota Pommer

Enhetschef HSL

042-10 29 60

patricie.lhota@helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Mejla

Få svar inom 24 timmar
kontaktcenter@helsingborg.se.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.