The application period for this reqruitment has ended.

Stödassistent till Trumslagaren

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi en musikinriktad stödassistent till Trumslagaren!

Trumslagaren arbetar med sång, dans och musik. Vi gör allt från att göra egna låtar och skriva egna texter, till att sätta upp musikaler och uppträda med covers. Vi utgår från våra deltagares behov och ger individuellt stöd för att utveckla hela sin potential genom musik, sång och rörelse.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som stödassistent hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Att arbeta med människor med olika intellektuella funktionsnedsättningar är ett brett, blandat och utmanande arbete som ställer stora krav på engagemang, bemötande, samarbete och uthållighet. Du kommer att vara våra deltagares förlängda arm i vardagen, vilket kan vara att du stödjer deltagarna i olika aktiviteter, med hygienen, hjälper till vid måltider och ser till att medicin tas utifrån behov.

Vi arbetar med stor respekt för deltagarens integritet och med delaktighet som fokus utformar du stödet efter deltagaren. Du upprättar och följer genomförandeplanerna hos varje deltagare så att de får ett så gott liv som möjligt.

Arbetet planeras, dokumenteras och följs noggrant upp, därför är det viktigt att du känner dig säker i dokumentation.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativt lagd, har lätt för att förmedla kunskap till deltagarna och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Det ställs höga krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du behöver vidare vara mycket inkännande och ha en människosyn som präglas av ett gott bemötande och att alla människor vill och kan med de rätta förutsättningar som åligger oss att skapa.

Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av att spela instrument samt ha musiktekniska kunskaper.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du ha

  • läst barn- och fritidsprogrammet enligt GY 11 med fördjupning inom funktionshinderområdet eller
  • läst vård- och omsorgsprogrammet enligt GY 11 med fördjupning inom funktionshinderområdet eller
  • läst motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig med ovanstående gymnasiekompetens
  • erfarenhet av tydliggörande pedagogik
  • grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana.

 Det är meriterande om du har B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Löpande urval sker.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-10-25

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta kontaktpersonen i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{