Ansök

Studentmedarbetare: kommunikationsstöd

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Helsingborgs stads HR-avdelning ansvarar för att leda, styra och samordna det stadsgemensamma HR-arbetet. Avdelningen består av arbetsgivarenheten, HR-servicecenter och enheten för projekt och kommunikation. Medarbetarna på HR-avdelningen är ett stöd till förvaltningarnas HR-funktioner inom olika områden som till exempel arbetsmiljö, arbetsrätt, rekrytering, arbetsgivarvarumärke och HR-system. Nu söker vi två studentmedarbetare som vill jobba som kommunikationsstöd hos oss.   

Arbetsuppgifter

Du kommer framför allt att vara ett stöd till avdelningens kommunikatör och till ansvaring redaktör för HR-funktionens del av intranätet. Dina arbetsuppgifter kan bestå av bland annat: 

  • Skriva nyheter och reportage
  • Annan textproduktion
  • Producera och publicera inlägg i sociala medier
  • Publicera på HR-funktionens del av intranätet
  • Delta i utvecklingen av avsnittet ”Arbete” på helsingborg.se 
  • Delta i planering och utförande aktiviteter kopplade till stadens arbetsgivarvarumärke
  • Grafisk produktion

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på högskole- eller universitetsnivå inom kommunikationsområdet. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara en mycket god skribent som kan målgruppsanpassa din kommunikation, kunna hantera sociala medier samt ha erfarenhet av att arbeta i WordPress och/eller InDesign.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare så ser vi det som ett plus, men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann, lyhörd och serviceinriktad samt att du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra.

 
 
 
 

Övrig information

Sista ansökningsdag: Den 19 augusti 2020. Urval kommer ske löpande. 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad, 15 h i veckan

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 2021-01-15

Antal tjänster:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{