Studentmedarbetare till Fastighetsförvaltningen

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Fastighetsförvaltningen med sina 50 medarbetare ansvarar för förvaltning och utveckling av stadens ägda och bebyggda fastigheter och bostadsrätter. Fastighetsförvaltningen driver byggnadsprojekt och bistår övriga förvaltningar i lokalförsörjningsprocessen. Fastighetsförvaltningen förvaltar 270 lokalobjekt med en totalyta på 700 000 m2 samt 600 bostäder med en yta om 18 000 m2Vårt kontor ligger på Drottninggatan 7 i Helsingborg

Jobba som Studentmedarbetare hos oss! Studentmedarbetare innebär att du är anställd i kommunen på deltid parallellt med att du studerar vid universitet, högskola eller i annan eftergymnasial utbildning. Hos oss utför du kvalificerat arbete kopplat till dina heltidsstudier. Omfattning och arbetstid kan variera. Hur och när arbetet ska utföras bestäms i dialog, för att göra det möjligt att kombinera studier och arbete på ett bra sätt. För dig som student är detta ett tillfälle att knyta samman studier med arbetslivserfarenhet, samtidigt som du får en inblick i hur det är att jobba i kommunal sektor och vilka jobb som vi kan erbjuda.

Arbetsuppgifter

Gillar du Cad och ritningar?

Vi söker nu studentmedarbetare som kan digitalisera de fastigheter där vi saknar digitala ritningar i AutoCad.

Areaberäkningar av våra fastigheter är en annan arbetsuppgift

Kvalifikationer

Vi söker dig som troligen är arkitektstudent eller pluggar till Byggnadsingenjör eller liknande utbildning.

Som person är du analytisk, noggrann och ansvarstagande. Du är flexibel och har ett kreativt förhållningssätt. Vidare har du lätt för arbetsuppgifter som kräver ett metodiskt tillvägagångssätt och uttrycker dig väl i skrift. Du är van vi att självständigt strukturera ditt arbete

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  30 november 2021

Anställningsform: Allmän visstid

Omfattning: Timanställning

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet:

Antal tjänster: 2

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2061

Publicerad:
2021-09-30

Omfattning:
Timavlönad

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Fastighetsförvaltningen

Kontakt

Cecilia Appelberg

Ritningssamordnare

phone 073-6866537

email cecilia.appelberg@helsingborg.se

Olof Carlius

Fastighetschef

phone 0721885358

email olof.carlius@helsingborg.se

Sofia Sörensen

HR chef

phone 042-105928

email sofia.sorensen@helsingborg.se