Studentmedarbetare till Näringsliv- och Destinationsutveckling

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Sälj och Marknad är en enhet på Näringsliv- och Destinationsutveckling i Helsingborgs stad. En del av våra uppgifter är att marknadsföra Helsingborg för besökare och för att lyckas med det använder vi oss bland annat utav sociala kanaler såsom Facebook och Instagram. Nu söker vi en studentmedarbetare som vill jobba som kommunikationsstöd hos oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer framför allt att vara ett stöd till avdelningens sälj- och marknadskoordinatorer och dina arbetsuppgifter kommer att bestå mestadels av att producera och publicera inlägg i sociala medier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på högskole- eller universitetsnivå inom kommunikationsområdet, gärna med inriktning mot turism. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara en mycket god skribent på både svenska som engelska och som kan målgruppsanpassa din kommunikation och hantera sociala medier.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare så ser vi det som ett plus, men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann, lyhörd och serviceinriktad samt att du kan arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. Ett extra plus är om du gillar att filma och fotografera men det är inget krav.

Vi ser gärna att du minst en gång i veckan kan vara på Drottninggatan 7A, övrig tid får du gärna arbeta hemifrån.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  9 september. Urval kommer att ske löpande.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad, 10 timmar i veckan

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Varaktighet: T.o.m. 2023-05-30

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
3176

Publicerad:
2022-08-01

Omfattning:
Timavlönad

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Stadsledningsförvaltningen - Avdelningen för näringslivs- och destinationsutveckling

Kontakt

Helena Wennerström

email helena.wennerstrom@helsingborg.se

Robert Lexeklint

Fackligt företrädare, Vision

email robert.lexeklint@helsingborg.se

Cecilia Holm

Facklig företrädare, SACO

email cecilia.holm1@helsingborg.se

Övriga fackförbund nås via Kontaktcenter

phone 042-10 50 00