Teamledare till Rönnowska skolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

Rönnowska skolan är Helsingborgs största yrkesgymnasium. Hos oss går elever med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Vi har cirka 900 elever. Utöver detta har vi ca 200 elever som yrkesutbildas inom vuxenutbildningen. Skolan ligger centralt i Helsingborg, nära Knutpunkten. Vill du vara med? 

Arbetsuppgifter

Vi söker en teamledare till vårt vaktmästeri!

I vaktmästeriet delar ni på de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Vaktmästeriet har ansvar för långsiktig fastighetsskötsel såväl som daglig tillsyn och skötsel samt fortlöpande underhåll av vår fina skola. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara yttre/inre-miljö, hantverksarbeten, felsökning, reparationer, inköp, flytt och möblering.

Som teamleader har du ansvar för miljöarbetet, kontroller/beställare av teknik och ytterst nyckelansvarig på skolan. Du är behjälplig med praktiska göromål till eleverna och pedagogerna samt ser till att teknisk utrustning fungerar. Hos oss är vi stolta över vårt goda relationsklimat och strävar efter en god och stark laganda.

Välkommen att bli en del av vårt team!

Kvalifikationer

Du har en bakgrund som förman eller arbetsledande befattning med personalansvar. Utbildning på lägst gymnasienivå är ett krav. El, VVS-utbildning, anläggningsskötarutbildning ser vi som mycket starkt meriterande. Det är ett krav att du har minst 5-års arbetslivserfarenhet som vaktmästare eller liknande tjänst. Tjänsten kräver att du har körkort klass B.

Som teamleader har du dokumenterad insikt, i att bygga och konstruera, t ex vara behjälplig med kunskap vid byggmöte. Du har god teknisk kompetens för att kunna felsöka och utreda och därmed kunna utföra korrekt åtgärd, t ex beställning mot fastighetsförvaltningen och leverantörer.

Du är tekniskt kompetent, insatt i dess struktur och den kommunikationsplattform som den digitala arenan möjliggör. Du är van att hantera olika system såsom Assa Performer/nyckelhanterng, Bewator/larm-passagesystem, Ethiris/kamera och stadens rapporteringssystem. Du motiveras och roas av det digitala, IT-teknik, och håller dig uppdaterad inom området.

Du har förmåga och erfarenhet av att planera på kort så väl som på lång sikt och utföra arbete självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga. Är van att ensam fatta snabba beslut samt strukturera dina arbetsuppgifter. Vi ser att du kan hantera stressiga situationer samtidigt som du är noggrann.

Som person är du positiv, prestigelös och nyfiken. Du är inte är rädd för att kavla upp ärmarna och motiveras av utmaningar. Du är en social person som trivs i kontakt med såväl elever som kollegor och har en mycket bra samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang!
Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2021-12-03

Anställningsform: Semesteranställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2022-02-01 eller enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2219

Publicerad:
2021-11-17

Omfattning:
Heltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde Gymnasiet

Kontakt

Pererik Nilsson

Intendent

phone 070-223 71 66

email pererik.nilsson@helsingborg.se

Vision Facklig organisation

phone 042-10 50 93

Facklig företrädare: Kommunal

phone 010-442 79 51