Tekniklärare Tycho Braheskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. https://skoljobb.helsingborg.se/

Om arbetsplatsen

På Tycho Braheskolan jobbar du tillsammans med engagerade kollegor i ett spännande utvecklingsarbete för våra elevers bästa. Vår arbetsplats är dynamisk och våra ledord är fokus, långsiktighet och delaktighet. Tycho Braheskolan är en anrik gymnasieskola med fullt fokus på lärande inom naturvetenskap och teknik.

Skolan ligger i en vacker omgivning centralt i Helsingborg, vilket innebär utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tycho Braheskolan är en trygg och trivsam skola med ca 520 elever. Våra elever har höga förväntningar på oss liksom vi har höga förväntningar på dem. Vi ger våra elever full uppbackning för att kunna prestera sitt bästa.

Tycho Braheskolan har på alla sätt elevernas framtid i sikte!

Arbetsuppgifter

 Vi söker en lärare på 50% för ett vikariat under hösten. Eventuellt blir det aktuellt med en förlängning över vårterminen. Den vi söker ska undervisa i kurserna programmering 1, webbutveckling och gränssnittsdesign. Vi är en skola med väl utrustade lokaler och höga ambitioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation  med behörighet i teknikprogrammets ämne. Du ska ha ett intresse av att utveckla ditt arbete tillsammans med kolleger och elever. Vi ser gärna att du är kommunikativ och har lätt för att vinna förtroende och bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kolleger. Det är viktigt att du kan arbeta i team och samarbeta med andra. Du har även förmåga att självständigt kunna prioritera och planera ditt arbete. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Skolan jobbar med en digital lärplattform och du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IT-verktyg.

Rekrytering sker löpande så tveka inte.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Sista ansökningsdag:  211031

Anställningsform: Visstid

Omfattning: 50%

Tillträdesdatum: Snarast

Varaktighet: 211221 ev förlängning till våren

Antal tjänster: 1

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
2033

Publicerad:
2021-10-17

Omfattning:
Deltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde Gymnasiet

Kontakt

Lärarnas riksförbund Facklig organisation

phone 042-10 59 98

Lärarförbundet Facklig organisation

phone 042-10 54 94

email lararforbundet@helsingborg.lararforbundet.se

Per Nilsson

Biträdande Rektor

phone 042-105104

email per.nilsson2@helsingborg.se