Ansök

Undersköterska med planerings- och administrationsuppdrag

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3000 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Vi söker en undersköterska till våra tre dagverksamheter (Husensjö, Sköldenborg och Café Spaljé) som även kommer att ha planerings- och administrationsuppdrag. Du kommer att ha din placering på Husensjö. Är du vår nästa kollega?

På våra dagverksamheter har vi olika aktiviteter. Det kan vara högläsning, boule, lättare gymnastik, spel, musik, skapande verksamhet och utflykter. Två av våra dagverksamheter är till för personer med kognitiv sjukdom där syftet är att erbjuda personcentrerad vård i anpassad miljö för att upprätthålla aktiviteter och funktioner. Detta för att stärka självkänsla och välbefinnande samt möjliggöra för att hitta nya, meningsfulla och kreativa aktiviteter.

Den tredje dagverksamheten har en funktionsbevarande inriktning åt personer med förvärvade hjärnskador. Under en begränsad tid ska vi kunna erbjuda fysisk aktivitet för att bibehålla eller förbättra aktivitetsförmågan och motivera till att på sikt ta del av samhällets övriga utbud av träning.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som undersköterska är att genomföra insatser gällande omsorg, vård och service för våra kunder, till exempel ge stöd vid måltider, social närvaro, anordna aktiviteter med mera. Du skapar förutsättningar för en god livskvalité och en meningsfull tillvaro för kunderna. Du ska kunna omvårda personer med kognitiva sjukdomar. Du ingår i ett team med enhetschef, undersköterskor, administratör, äldrepedagoger, sjuksköterska och arbetsterapeuter.

Du kommer att vara kontaktansvarig, arbeta i Medvind med sjuk- och friskanmälan, registrera och avsluta kunder i Procapita samt utföra ärenden som exempelvis inköp. Du kommer även vid behov att planera schema och semestrar samt involveras i övriga administrativa arbetsuppgifter.

Andra arbetsuppgifter är dokumentation enligt gällande lagstiftning samt kontaktmannaskap.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år samt tillgång till en förmånsportal fylld med förmåner och erbjudanden. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du bestämmer hur många procent du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du har ett engagemang för äldreomsorg och demensvård samt ska kunna bemöta personer i olika situationer på ett professionellt sätt.

Vi behöver dig som har ett helhetsperspektiv, är en god kommunikatör och har en förmåga att skapa goda relationer. Du kommer att arbeta med många varierande uppgifter i ditt uppdrag och därför är det viktigt att du kan prioritera och planera ditt arbete.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:

  • vara utbildad undersköterska
  • ha kunskap och erfarenhet av att möta personer med kognitiva sjukdomar
  • ha erfarenhet av administrativa uppgifter
  • ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • ha B-körkort.

Det är meriterande om du är administratör i Senior Alert eller BPSD. Du får gärna ha en KY-utbildning inom demens.

Övrig information

Sista ansökningsdag: 2020-08-07

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 1

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Innan möjlig anställning kommer en bakgrundskontroll ske. I de fall där kontroll av utdrag ur belastningsregister är lagstadgat kommer även detta att genomföras. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{