Uppdrag som kommunikatör på Olympiaskolan

Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

Olympiaskolan har ca 300 elever och är belägen i centrala Helsingborg. På skolan finns följande gymnasieprogram: Barn- och fritidsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet samt Introduktionsprogrammet. På Olympiaskolan för vi ett målmedvetet arbete för att skapa en vi-känsla där alla känner ett stort ansvar för verksamheten. Det ska finnas ett naturligt och välfungerande samarbete mellan alla på skolan, allt för att våra elever ska uppnå sina högt uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kommunikatör som vill vara med i arbetet att fortsätta utveckla vår gymnasieskola.

Som kommunikatör ansvarar du för vår externa och interna kommunikation. Tillsammans med skolans marknadsföringsgrupp och skolledningen leder du arbetet med att stärka skolans profilering internt och i vårt närområde. 

Du kommer att ansvara för skolans marknadsföring, såväl fysiskt som digitalt. Du skapar content och intresse för skolan i sociala medier och genom fysiska aktiviteter.  Du jobbar med marknadsföringskampanjer för att nå ut med information om skolan och våra program till potentiella framtida elever. Tillsammans med elevambassadörer och personal representerar du skolan på gymnasiemässor och öppna hus. Du kommer att arbeta med motiverade lärare och engagerade elever för att stärka vår kommunikation. 

Du ansvarar särskilt för återlanseringen av skolans Naturvetenskapsprogram och lanseringen av Teknikprogrammet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom och erfarenhet av digitalt skapande och marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skola med marknadsföring.

Du är initiativrik, relationell och involverar elever samt skolans personal i ditt arbete.  Du är van vid att jobba självständigt och mot tydliga mål. Du har lätt för att skapa relationer och är van vid att jobba med olika aktörer för att skapa mervärde för din verksamhet. Du är nytänkande, kommunikativ och entusiasmerande. 

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2024-04-14

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 60 – 100 %

Tillträdesdatum: Snarast

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Information

Referens:
5028

Publicerad:
2024-03-28

Omfattning:
Deltid

Ort:
Skåne län, Helsingborg

Förvaltning:
Skol- och fritidsförvaltningen - Verksamhetsområde Gymnasiet

Kontakt

Jerry Ahlström

Rektor

jerry.ahlstrom@helsingborg.se

Andreas Eriksson

Biträdande rektor

andreas.eriksson@helsingborg.se

Vision (Facklig organisation)

0730-64 69 10

exp@vision-helsingborg.se

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.