Ansök

Vi söker en ovanligt engagerad eventkoordinator och projektledare

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Om arbetsplatsen

På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Du kommer att ingå i marknad- och kommunikationsavdelningen som består av 6 personer, och arbeta i nära samarbete med avdelningen för Digitalisering och välfärdsteknik.

”Helsingborg – en av Europas mest innovativa städer 2022”

Som eventkoordinator kommer du ha en viktig roll i vård- och omsorgsförvaltningens innovationssatsning och deltagande i stadsmässan H22. Du kommer att vara den som har helhetsbilden över förvaltningens eventarbete inom innovation, H22 och andra större evenemang på vård- och omsorgsförvaltningen.  

Innan du läser vidare i annonsen vill vi att du tittar på den här korta filmen för att få en bild av vad H22 är.

Arbetsuppgifter 

Som eventkoordinator och projektledare kommer du att ansvara för planering, förberedelser och genomförande av mässor och event som är kopplade till förvaltningens arbete med innovation och H22.

Som eventkoordinator arbetar du också nära företrädare för olika verksamheter inom förvaltningen och staden med tydligt fokus på att skapa värde. Du är van att, utifrån mål och effekter, projektleda och planera, ge råd i frågor om koncept, marknadsföring, budget och inramning, paketera budskap samt producera, genomföra och följa upp insatser. Du är strukturerad och kreativ, och du vet hur du får besökare att minnas ett evenemang. Du har ett intresse för samhällsfrågor och tycker att det är spännande med utveckling. Du har många idéer och en bra känsla för vilka frågor som ligger i tiden och är intressanta för att nå relevanta målgrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk examen inom medie- och kommunikationsvetenskap, service management eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.
  • Är en erfaren projektledare av större evenemang och har dokumenterad erfarenhet av planering, produktionsledning och genomförande.
  • Snabbt kan sätta dig in i komplexa frågeställningar, skapa en helhetsbild och samordna arbetet.
  • Är bra på att skapa förtroende och goda relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt.
  • Är en van marknadsförare.
  • Självständigt kan formulera, driva och föra fram budskap såväl skriftligt som muntligt.
  • Är bekväm med att prata inför människor på både svenska och engelska.
  • Har ett strukturerat arbetssätt och kan prestera under tidspress.
  • Har erfarenhet av arbete i något webbpubliceringsverktyg, kunskap om InDesign och vana av arbete i sociala medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar för leverans och att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet innebär många kontakter både externt och internt, för att trivas krävs att du är social och flexibel.

Övrig information

Sista ansökningsdag:  2020 10 11

Detta är en projektanställning till och med 30 september 2022.

Att arbeta med evenemang kan ibland innebära oregelbundna arbetstider och intensiva arbetstoppar, vilka varvas med lugnare perioder.

Vi kan komma att begära in arbetsprover och förväntar oss att du kan lämna referenser från tre större evenemang.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
{