Åk på läger i sommar

Nu kan du hitta information om sommarlovets populära läger på helsingborg.se/lager. I år öppnar anmälan till lägren redan tisdag 14 april, klockan 12.00. Lägren är gratis och vänder sig till dig som är 9-17 år och bor i Helsingborgs stad.

Stadens läger är en av sommarens mest populära lovaktiviteter. I år finns det totalt 14 lägerperioder som sträcker sig mellan vecka 25 och 31. Våra läger varar allt från 3 till 8 dagar och är belägna på lägergårdarna i Skånes Fagerhult, Bolmsö, Krokahus och Örby. Det finns läger både med och utan övernattning. Oavsett vilket läger du åker på kan du förvänta dig roliga aktiviteter, grillkvällar, nya kompisar och upplevelser för livet. Redan nu finns information om alla lägerperioder på helsingborg.se/lager

Nytt för i år

I år öppnar anmälan till våra läger redan tisdag 14 april, direkt efter påskledigheten. Syftet med detta är att barn och föräldrar ska få besked om en lägerplats i god tid innan sommarlovet börjar.

Anmälan

Du gör din anmälan via fritidhelsingborg.kanslietonline.se. För att anmäla dig behöver du vara inloggad på ett konto och redan nu kan du besöka webbplatsen för att skapa ditt konto. Du kan endast anmäla dig till ett av stadens läger och det är först till kvarn som gäller. Alla läger har begränsat antal platser.

Läs merhelsingborg.se/lager

Frågor? Kontakta Fritid Helsingborg via lov@helsingborg.se