Aktiviteter för alla intressen på sportlovet i Helsingborg

Mellan den 19 och 23 februari är det sportlov i Helsingborg. Då erbjuder staden ett fullspäckat program av roliga aktiviteter för unga i Helsingborg, tillsammans med olika föreningar och organisationer eller arrangerade av ungdomarna själva. Från och med måndag 5 februari klockan 16.00 hittar du våra aktiviteter i Ungdomsappen.

Det här händer på sportlovet

Under sportlovet kan du delta i massor av aktiviteter, och det finns något för alla intressen.

Är du intresserad av bilar och motorer? Följ med på motormeck! Vill du hellre spela fotboll, följa med till Jumpyard, breakoutrooms eller lösa en spännande mordgåta med murder mystery – då kan du göra det. Eller vad sägs om bakning, rullskridsko-disco, bowling, läger, flygsimulator eller VR-spel, dart eller archery tag?

Vi fyller på vårt program löpande i Ungdomsappen från och med den 5 februari klockan 16.00, så håll koll i appen för att hitta något som passar just dig.

Så anmäler du dig till våra aktiviteter

För att delta i vissa aktiviteter är det bara att droppa in, och till vissa behöver du föranmäla din plats. Du hittar all information i Ungdomsappen som du kan ladda ner gratis i App Store eller Google Play. Läs mer på helsingborg.se/ungdomsappen.

Få tips på aktiviteter i sociala medier

På instagramkontot @joinaoss tipsar vi om aktiviteter för unga i Helsingborg. Tipsa gärna barn och unga om att följa oss där.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.