Ängelholmsleden avstängd mot centrala Helsingborg natten mellan torsdag och fredag

Mellan klockan 19.00 och 06.00 kvällen och natten mellan torsdag och fredag 24-25 augusti är Ängelholmsleden avstängd för dig som ska in mot centrala Helsingborg. Leden är avstängd mellan trafikplats Berga och korsningen vid Kullavägen. Trafiken leds om via Regementsvägen.

Anledningen till att vi behöver stänga av Ängelholmsleden är att vi ska reparera den portal med trafikskyltar som går över körfälten in mot stan i höjd med Polishuset. Den skadades vid en påkörning tidigare i somras.

Så påverkas du

  • Ängelholmsleden är avstängd in mot centrala Helsingborg mellan trafikplats Berga och korsningen vid Kullavägen/Lägervägen. Leden är astängd mellan torsdag 24 augusti klockan 19.00 och fredag 25 augusti 06.00. Trafiken leds om via Regementsvägen. Vi arbetar på kvällen och natten för att störa trafiken så lite som möjligt, men räkna med längre restid under arbetet.
  • Trafik ut från stan påverkas inte av arbetet.
  • Även busstrafiken leds om via Regementsvägen, men inga hållplatser påverkas av arbetet.

Kontakta kommunen — en väg in

När du kontaktar oss är det kommunvägledarna på Helsingborg kontaktcenter som tar hand om dina frågor. Ditt ärende sparas och blir en allmän handling som kan komma att läsas av andra. Du hittar information om hur Helsingborgs stad behandlar personuppgifter längst ner på sidan.

Helsingborgs stad i sociala medier:
Facebook
Instagram
Linkedin

Öppettider

Måndag–onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 17.00

Avvikande öppettider kan förekomma i samband med röda dagar, samt dag innan röd dag.

Chatta

Få svar direkt – chatta med en kommunvägledare.

Besök

Besök oss på Helsingborg Kontaktcenter på Stortorget 17.

Ring

Prata med en kommunvägledare på telefon 042-10 50 00.