Du behöver förnya dina inloggningsuppgifter till SES från och med 1 januari 2022

Från och med den 1 januari 2022 måste du förnya dina inloggningsuppgifter till SES. Dina gamla inloggningsuppgifter kommer att sluta fungera.

Det finns tre sätt som du kan få inloggningsuppgifter till SES:

1. Hämta kort med inloggningsuppgifter hos kommunen

Du kan hämta kort med inloggningsuppgifter på Helsingborg kontaktcenter eller på familjerättsenheten. Korten kommer också att delas ut på till exempel socialförvaltningen, familjecentraler och på förskolor och skolor.

Läs mer om Helsingborg kontaktcenter.

Läs mer om Familjerätten.

Läs mer om familjecentraler.

2. Få tillgång till inloggningsuppgifter av familjerättens medarbetare

Du får då dina nya inloggningsuppgifter via mejl från SES. Dina kontaktuppgifter raderas så fort dina inloggningsuppgifter har skickats och du är fortfarande anonym när du använder det digitala verktyget.

3. Registrera dig själv hos SES

Om du bor i Helsingborg, Båstad, Klippan, Svalöv, Åstorp eller Örkelljunga kan du själv registrera dig på www.samarbeteefterskilsmassa.se. Observera att du då inte blir anonym och Helsingborgs stad har inget ansvar att dina uppgifter hanteras enligt GDPR för personuppgiftshantering.

Därför behöver du förnya dina inloggningsuppgifter

Från och med 1 januari 2022 får SES en ny plattform som är mer lättillgänglig och överskådlig. Innehållet kommer inte att förändras, utan det handlar om designen.